Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek jigheadle imkansız zaten Erden abi, iki üç iğne kullanıyorum ben 😄
=))

Ben de biraz midye çıkarıp akşam yemli çalışayım diyorum ama yorgunluk had safhada. Sana güzel avından ötürü tekrardan tebrikler, devamı gelsin, daimi olsun temennisiyle, selamlar.

Bu sefer videoyu değil fotoğrafı paylaşıyorum. Videolarda çok fazla çeneme vuruyor. 🙂
Oltası suda olanlara ve keza hafta sonu av yapacak olanlara şimdiden rastgele, selamlar.

Başlıksız.jpg

Tebrikler yine horse mackarel master class vermişsin.

Selamlar, teşekkürler.
Bu arada konu dışı olacak ama uzunca bir süre Whatsapp profil fotoğrafımda 'NUMARALAR SİLİNDİ LÜTFEN İSİM YAZARAK MESAJ ATINIZ.' yazısı vardı ama bakmadın, görmedin demekki. 🙂
Mesaj atarsan sevinirim.

Bu sefer videoyu değil fotoğrafı paylaşıyorum. Videolarda çok fazla çeneme vuruyor. 🙂
Oltası suda olanlara ve keza hafta sonu av yapacak olanlara şimdiden rastgele, selamlar.

122069 dosyayı görüntüle
Abi tebrikler müthiş av çıkarmışsın yine. Darısı herkesin başına, ben de bir süre İstanbul'da olamayacağım için maalesef avdan uzak kalacağım. Döndüğümde kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. Tahminen 120 parça diyorum ben, herkese rastgele 🙂

Abi tebrikler müthiş av çıkarmışsın yine. Darısı herkesin başına, ben de bir süre İstanbul'da olamayacağım için maalesef avdan uzak kalacağım. Döndüğümde kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. Tahminen 120 parça diyorum ben, herkese rastgele 🙂

Rakam konusunda yorum yok çünkü o yorgunlukla hakikaten sayamadım ve uykusuz bir şekilde işe gittim. Şimdi akşam rakısıyla anca kendime gelebiliyorum. 🙂 🙂 🙂
Döndüğünde ses et, beraber bir av yapalım. Bu yaz son yazım surf kamışı ile.
@Bedri35 ustanın da desteği ile yaz bitimi eşkina harici surf kamışını elime almamak üzere bırakmaya ve Lrf disiplinine geçmeye karar verdim. 10 küsur sene yeter, tuttuğumun binde hatta onbinde birini yemedim, hep dağıttım. İyilik misyonu fazlasıyla tamamlandı.
Artık 43 yaşın gereği salt olarak HOBİSEL amaçlı ilerlemek ve vuruşlardaki hissiyatı ön plana çıkararak, paşa gönlüm ile ehli keyfime hizmet etmek istiyorum.

Merhaba herkese 27 mayıs saat 18 ile 22.30 arası (21.30 da kesti) dolgu alanı çok bereketliydi çapari ile 3 kiloya yakın istavrit aldık böyle giderse bu sezon verimli geçecek gibi gözüküyor.

Dosyalar

• IMG-20230527-WA0005.jpg
    IMG-20230527-WA0005.jpg
    64.9 KB · Okunma: 136
Rakam konusunda yorum yok çünkü o yorgunlukla hakikaten sayamadım ve uykusuz bir şekilde işe gittim. Şimdi akşam rakısıyla anca kendime gelebiliyorum. 🙂 🙂 🙂
Döndüğünde ses et, beraber bir av yapalım. Bu yaz son yazım surf kamışı ile.
@Bedri35 ustanın da desteği ile yaz bitimi eşkina harici surf kamışını elime almamak üzere bırakmaya ve Lrf disiplinine geçmeye karar verdim. 10 küsur sene yeter, tuttuğumun binde hatta onbinde birini yemedim, hep dağıttım. İyilik misyonu fazlasıyla tamamlandı.
Artık 43 yaşın gereği salt olarak HOBİSEL amaçlı ilerlemek ve vuruşlardaki hissiyatı ön plana çıkararak, paşa gönlüm ile ehli keyfime hizmet etmek istiyorum.
Anlattığına göre surf işi görevini tamamlamış senin için her anlamda abi 🙂 Lrf ile yorulmadan güzel aksiyonlar almak yetiyor bana. Yazın da midyeyle yemli avlar yapıyorum. Zevki tatmin ediyor insanı. Bi de güzel ispari binince uğraş dur 😄 Ben İstanbul'a geri döndüğümde ses ederim sana. Birlikte av yapmayı ben de isterim. Denize uzak da kalsam buradan takip etmeye çalışacağım yine. Oltası suda olan herkese rastgelsin.

Kafa güzel, videoda yine çenem düşmüş. =)))
10 kısa köstek, birkaç farklı renk barındıran simlerden eşimin yaptığı takım ve yaklaşık 4 saatlik bir av.
Oltası suda olanlara rastgele.

Arkadaşlar kendi çaparimi kendim yapmak istiyorum, toplu şekilde ürün satan bir yer var mı? İnternette 10 lu 15 li igne satıyorlar, pek avantajı olmuyor bunun.

Back