ÇOK GÜLDÜM, ÇOK EĞLENDİM, HATTA HALA GÜLÜYORUM. 😀
Toplumu oluşturan bireyler gibi balık hobidaşlarımızın da bazıları hazıra konmayı bu da yetmezmiş gibi karşısındakini keriz yerine koymayı-koyduğunu zannetmeyi pek bir sever. Birçoğumuz bunu defalarca kez acı acı deneyimlemiştir. Balığa dair bir başka sosyal mecrada geçen hafta ve bu hafta yaptığım, 4 ayrı günde 12 adet eşkina aldığım fotoğraf ve özellikle videoları paylaşmıştım. Tıpkı son 1-2 senedir burada yaptığım üzere orada da meranın noktasını tam olarak adreslemekten imtina ettim, hatta son videolarımda bambaşka bir lokasyonu işaretledim.
Av sonu senelerdir istavrite attığım, balık yokken rakı masası kurduğum standart kayalığıma yorgunluk birası içmeye, orada olan abileri ve keza çaycı kardeşleri görmeye gittim. O esnada da hepsi gayet ideal boylarda olan eşkinaların videosunu çektim.
Bu benim avım cuma gecesi oluyor. Cumartesi gecesi yani dün, BAZI İLERİ ZEKALILAR (!) hahahahahahaaa burada hala kaba etimle gülüyorum. 😀 Her neyse, gelmişler bahsettiğim kayalığın orada takımları kurmuşlar. Ben zannederek o tarafa gelen tanıdıklara bizzat benim adımı vermişler ve burada eşkina alıyor, bizi de davet etti demişler. (Ki öyle bir şey yok, kesinlikle yok, en önemlisi orada eşkina yok. Hatta istavrit ve mezgit harici ispari bile yok diyebilirim.)
Sonra da saatlerce atıp atıp, avuçlarını yalayıp dönmüşler. ahahahahahahahaaa
O İLERİ ZEKALILAR (!) başta olmak üzere, böyle antik kuntik yöntemlerle, hazıra konmaya heves edenlere yeni bir mera adı veriyorum. Şile tarafında Doğancılı Köyü sahiline gidin, eliniz boş dönmeniz olanaksız. 😀 😀 😀
En kötü ihtimalle fırından ekmek alırsınız, garanti mera. hahahhaahahahahahah
--------
Gerçekten çok eğlendim. İyi ki varsınız İLERİ ZEKALILAR! 😀