E
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adamlar ne yapsın,sana özel mini sokak lambası koymuşlarSAHADAN SELAMLAR !
İBB'YE ÇOK ÇOOOK ÖZEL SELAMLAR !!!
Emin hocam yapma etme, girme kanıma. Benim evden getirdiğim fener o.Adamlar ne yapsın,sana özel mini sokak lambası koymuşlar![]()
sen karanlıktan şikayetçisin bende Şile limandaki aşırı aydınlatmadan,yıllardır lüfer yakaladığımız meraya 2 senedir çinekop bile uğramaz olduEmin hocam yapma etme, girme kanıma. Benim evden getirdiğim fener o.
Dün akşam birkaç yere yollamak adına videolar çekmiştim ama bir tanesi hariç hepsinde küfür ettiğim için yollayamadım herhangi bir yere.
Yiyişenler, esrar içenler, motosiklet ile yarışanlar, zifiri karanlıktan faydalanmak suretiyle her şey var yine bu kış Maltepe Dolgu Alanı'nda!!!
Güvenlikler desen, en rahatı. Kulübede otur, çay kahve ve televizyon keyfi.
Girdiğimiz gibi 150 TL almasını bilenlere, vergiyi sektirmeden toplamasını bilenlere haram zıkkım olsun.
Burada gözümüzün önünü görememek ve bunun yarattığı çeşitli risklerin yanı sıra o karanlıktan istifade olup bitenler de son derece sorun teşkil etmekte.sen karanlıktan şikayetçisin bende Şile limandaki aşırı aydınlatmadan,yıllardır lüfer yakaladığımız meraya 2 senedir çinekop bile uğramaz oldu![]()
Umut başkan sen izmaritçi oldun çıktın?en son geçtiğimiz cuma denedim kartal , 2 kere yem kestirdim ufak heralde balık bişey çıkmadı ...yem olarak aynı gün kendi tuttugum taze izmarit