E
Adamlar ne yapsın,sana özel mini sokak lambası koymuşlar 😀SAHADAN SELAMLAR !
İBB'YE ÇOK ÇOOOK ÖZEL SELAMLAR !!!
Adamlar ne yapsın,sana özel mini sokak lambası koymuşlar 😀
sen karanlıktan şikayetçisin bende Şile limandaki aşırı aydınlatmadan,yıllardır lüfer yakaladığımız meraya 2 senedir çinekop bile uğramaz oldu 😀 O konuda haklısın herr türlü tipin cirit attığı yerler,insan bu durumda oltayımı kollayacak kendisinimi kollayacak bilemiyorEmin hocam yapma etme, girme kanıma. Benim evden getirdiğim fener o. 🙂
Dün akşam birkaç yere yollamak adına videolar çekmiştim ama bir tanesi hariç hepsinde küfür ettiğim için yollayamadım herhangi bir yere.
Yiyişenler, esrar içenler, motosiklet ile yarışanlar, zifiri karanlıktan faydalanmak suretiyle her şey var yine bu kış Maltepe Dolgu Alanı'nda!!!
Güvenlikler desen, en rahatı. Kulübede otur, çay kahve ve televizyon keyfi.
Girdiğimiz gibi 150 TL almasını bilenlere, vergiyi sektirmeden toplamasını bilenlere haram zıkkım olsun.
sen karanlıktan şikayetçisin bende Şile limandaki aşırı aydınlatmadan,yıllardır lüfer yakaladığımız meraya 2 senedir çinekop bile uğramaz oldu 😀
en son geçtiğimiz cuma denedim kartal , 2 kere yem kestirdim ufak heralde balık bişey çıkmadı ...yem olarak aynı gün kendi tuttugum taze izmarit