Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
Adamlar ne yapsın,sana özel mini sokak lambası koymuşlar :D
Emin hocam yapma etme, girme kanıma. Benim evden getirdiğim fener o. :)
Dün akşam birkaç yere yollamak adına videolar çekmiştim ama bir tanesi hariç hepsinde küfür ettiğim için yollayamadım herhangi bir yere.
Yiyişenler, esrar içenler, motosiklet ile yarışanlar, zifiri karanlıktan faydalanmak suretiyle her şey var yine bu kış Maltepe Dolgu Alanı'nda!!!
Güvenlikler desen, en rahatı. Kulübede otur, çay kahve ve televizyon keyfi.
Girdiğimiz gibi 150 TL almasını bilenlere, vergiyi sektirmeden toplamasını bilenlere haram zıkkım olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
Emin hocam yapma etme, girme kanıma. Benim evden getirdiğim fener o. :)
Dün akşam birkaç yere yollamak adına videolar çekmiştim ama bir tanesi hariç hepsinde küfür ettiğim için yollayamadım herhangi bir yere.
Yiyişenler, esrar içenler, motosiklet ile yarışanlar, zifiri karanlıktan faydalanmak suretiyle her şey var yine bu kış Maltepe Dolgu Alanı'nda!!!
Güvenlikler desen, en rahatı. Kulübede otur, çay kahve ve televizyon keyfi.
Girdiğimiz gibi 150 TL almasını bilenlere, vergiyi sektirmeden toplamasını bilenlere haram zıkkım olsun.
sen karanlıktan şikayetçisin bende Şile limandaki aşırı aydınlatmadan,yıllardır lüfer yakaladığımız meraya 2 senedir çinekop bile uğramaz oldu :D O konuda haklısın herr türlü tipin cirit attığı yerler,insan bu durumda oltayımı kollayacak kendisinimi kollayacak bilemiyor

E

Erden Eren

Misafir
sen karanlıktan şikayetçisin bende Şile limandaki aşırı aydınlatmadan,yıllardır lüfer yakaladığımız meraya 2 senedir çinekop bile uğramaz oldu :D
Burada gözümüzün önünü görememek ve bunun yarattığı çeşitli risklerin yanı sıra o karanlıktan istifade olup bitenler de son derece sorun teşkil etmekte.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
en son geçtiğimiz cuma denedim kartal , 2 kere yem kestirdim ufak heralde balık bişey çıkmadı ...yem olarak aynı gün kendi tuttugum taze izmarit

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
valla öle oldu :)) ama bide gözlemim var ben dişli beklerken tanımadığım biri baya istavrit aldı az ilerde meraktan gittim tavuk eti diziyor çapariye baya aldı balık halbuki atçekte akşam üstü hiç istavrit yoktu.