Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balık her yerde yok değil kimi yer sıfır çekerken bazı yerler kiloyla aliyor. Mesele o an doğru yerde olmakta.

Arkadaşlar öncelikle herkese rast gelsin.foruma yeni üye oldum.yani anlayacağınız balık konusunda daha acemiyim.küçükyalı bölgesinde ikamet etmekteyim.küçükyalıda mendirek bölgesinde kıyı oltacılığı konusunda fikir alışverişi yapabileceğim bilgilendirecek yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim...genelde akşam 7 den sonra müsait oluyorum...birde kaç akşamdır bu bölgede gırgırla av yapanlar var yunus ve su samuru da cabası...

bu gece dragos tarafına ışıklı istavrit için olta atacağım katılmak isteyen arkadaşlar gelebilir muhtemelen fazla bir şey beklemiyorum ama maksat muhabbet olsun

bu gece dragos tarafına ışıklı istavrit için olta atacağım katılmak isteyen arkadaşlar gelebilir muhtemelen fazla bir şey beklemiyorum ama maksat muhabbet olsun
Planım akşam avı idi maalesef başka güne kaldı. Eğer ikinci oltan var ise tavsiyem yakaladığım istavritlerden birini takoz kesip üçlü dip takımı ile 4-5 metre önüne atman olmadı 8-10 metre ileriye. Bazen sürprizler çıkabiliyor 😉 raporu bekleri, Rast gele...

Planım akşam avı idi maalesef başka güne kaldı. Eğer ikinci oltan var ise tavsiyem yakaladığım istavritlerden birini takoz kesip üçlü dip takımı ile 4-5 metre önüne atman olmadı 8-10 metre ileriye. Bazen sürprizler çıkabiliyor 😉 raporu bekleri, Rast gele...

Takoz kesmek nasıl oluyor?

Takoz kesmek nasıl oluyor?
Direk doğra, yani 1cm kalınlığında dilimle (tabi iğnenin boyuna göre daha kalında kesilebilir). Ben genelde 2 veya 3 numara iğne kullanırım hatta balığın kafasını bile boşa çıkarmam onuda takarım. Bir istavrit kafası ile bile 2-3 gelincik aldığım olmuştur, haliyle sert yapılı oldu için bozulmuyor.

Back