Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gun balık yapabılır ama ben pazar oldugu ıcn gelmıcem malum pazar gunu ıpını koparan gelıyor balıga olta atmayı bılende gelıyor bılmeyende onun ıcın pazar gunu gıdıpte bıde olta atmayı bılmeyen bırırn yanına gıdınce zaten balık yok bıde mılletle urasıyosun onlar bogazda fılan atsa bogazın derın sularına gomerler o atanları😀

bu gun balık yapabılır ama ben pazar oldugu ıcn gelmıcem malum pazar gunu ıpını koparan gelıyor balıga olta atmayı bılende gelıyor bılmeyende onun ıcın pazar gunu gıdıpte bıde olta atmayı bılmeyen bırırn yanına gıdınce zaten balık yok bıde mılletle urasıyosun onlar bogazda fılan atsa bogazın derın sularına gomerler o atanları😀
Aynen katılıyorum o yüzden bende gitmem durduk yere iş alırım başıma neme lazım rastgele 🙂

ben de dolgudaydım ama hiçbirşey alamadım şimdi geldim. Bir kaç defa yemleri didiklediler o kadar..size rastgele
Abi salı kısmet olursa güngüz inecem bende dolguya gitmeyi düşünüyorum hiç bilmiyorum orayı şunu sorcam araba ile gelince yolda durabiliyormuyuz yoksa içeri mi gircez bide kerkenez verirsen inebilirsem bide oralardan denicem rastgele 🙂

Abi salı kısmet olursa güngüz inecem bende dolguya gitmeyi düşünüyorum hiç bilmiyorum orayı şunu sorcam araba ile gelince yolda durabiliyormuyuz yoksa içeri mi gircez bide kerkenez verirsen inebilirsem bide oralardan denicem rastgele 🙂
Dolgu alanda ben içeriye park ediyorum. Arabayı yol kenearına bırakmak işime gelmiyor. Dolgu alanda cami var , onun oradan yüzünü denize döndüğün zaman sol tarafata avlanabilirsin . Ben genelde sol tarafta kaykay pistinin önünde vaya onun soltarafında avlanıyorum..

mis gibi takım, mis gibi yem, mis gibi hava, mis gibi mevsim, balıkların sevdiği herşey varken neden halen daha sıfır. bugün yine umutla gittim, eşime elim boş döndüm. ne zaman gelecek bu balıklar. çarşamba izin aldım şilede balık vardır diye, şiledeki birkaç merayı deneyerek başladığımız yolculuk kulelide son buldu, yoldaki hemen hemen heryerde denemeler yaptık, karadeniz suyundan başlayıp, marmara boğaz suyuna kadar taradık elimiz boş döndük resmen. ne olcak bu şekilde, işimi gücümü ayarlayabilsem incem ege, akdenizde yaşamaya, hem balığım olur hemde keyfim.

Dolgu alanda ben içeriye park ediyorum. Arabayı yol kenearına bırakmak işime gelmiyor. Dolgu alanda cami var , onun oradan yüzünü denize döndüğün zaman sol tarafata avlanabilirsin . Ben genelde sol tarafta kaykay pistinin önünde vaya onun soltarafında avlanıyorum..

Anladım abi sağolasın rastgele 🙂

Back