Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O Nedenle ilk defa rapala atılacak yerde ilk önce ucuz rapala kullanılmalı ve kayalık filan var mı test edilmeli.sonra değerli rapalaları denemeli bence.bu da tecrübe oldu..remixon fortina salti fs 83 dü. ucuz sayılır yani.sağlık olsun.rapalanın gitmesinden çok balığın olmaması can sıkıcı.

Onur by benimde başıma gelmişti bir kere ima sasuke 120 lik takılmıştı maltepede gittim sandal kiraladım kürekli saati 7.5 tl idi kurtardım sanş eseri sahteyi .🙂

Son düzenleme:
bugün bende kuleli önünde bıraktım bi sahte, göremedim bile sesini duydum sadece

Ali by ilk başladığım zaman bana ana misinaya bağla bişey olmaz demişti satıcı 0.18 lik misina gerçi sağlam 11 kg çekerli catana idi ama demediki her 10 -15 atıştan sonra rapala fırdöndüsünü yada düğümü yenile yada 018 se atıyorum 022-25 le şokla veya ip kullan diye bunları sonradan forumlardan öğrendik vs.Sizde tedbirinizi alin derim Ali by kardeşim yazık gidiyor sahteler 🙂 Rastgele.

Ali by ilk başladığım zaman bana ana misinaya bağla bişey olmaz demişti satıcı 0.18 lik misina gerçi sağlam 11 kg çekerli catana idi ama demediki her 10 -15 atıştan sonra rapala fırdöndüsünü yada düğümü yenile yada 018 se atıyorum 022-25 le şokla veya ip kullan diye bunları sonradan forumlardan öğrendik vs.Sizde tedbirinizi alin derim Ali by kardeşim yazık gidiyor sahteler 🙂 Rastgele.

Hasan abi karanlıkta tam atarken farkettim arkamdaki tele takılacağını, durdurmayı denedim ama neredeyse oltayıda düşürücektim 🙂 sağlık olsun

en son çoçukken başımıza gelmiş .elden kaçan ve gökyüzünde kaybolan uçan balonun arkasından bakar gibi bakıyorsun denize 🙂 bir tuhaf duygu 😀

Bi ekleme yapim istedim rapala bağı 1 nci video orjini bu bağlama ama rapala klips i kullandığım için 2-3 videodakini polamar düğümünü kullanıyorum 4 de şok kullanıyorum ve çok memnunum yalnız burası önemli şokta mesala ince olan misimayı 5 tur içten geçirdiysem kalın olanı 3 tur geçiriyorsun düğüm ince kalıyor.🙂 rastgele .

Son düzenleme:
merhaba, bilgi için teşekkürler. Arkadaş yazısında kadıköyden atacağım demiş ama siz yalova bursa tarafını boşuna iptal etmişsiniz demişsiniz. lodos olduğunda mı maltepe daha çok iş yapar diyorsunuz, poyrazda mı? ben geçen yıl her iki durumda da güzel balık almıştım ama yinede sormak istedim. bu sene balık nazlı nede olsa.
Hocam ben dalga boyundan bahsettim tekneyle açılmaktan bahsetmisler..orda

Back