Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz degilmisiz baksana 3 tane aldik 🙂 2li gruplar halinde gelen cok vardi surekli turluyolardi..keske biz olaydik o 2 kisi 🙂 eğlenceye gidip balikcilari izlemek hepimiz ayniyiz demekki 🙂

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç sorma 🙂 Biraz muhabbet ettim yaşları vardı amcaların . Daiwa shoreline beyazla baya aldı yanındaki arkadaşı daha az balık aldı o limon atıyodu . Abi ver birazda ben atim dememek içni zor tuttum kendimi 😀

Hiç sorma 🙂 Biraz muhabbet ettim yaşları vardı amcaların . Daiwa shoreline beyazla baya aldı yanındaki arkadaşı daha az balık aldı o limon atıyodu . Abi ver birazda ben atim dememek içni zor tuttum kendimi 😀
Duo jerkbait tekila halo rengiyle aldm bende sasuke fln calismadi cok ustten geliodu braz derin dalarli sahte lazim gidecek arkadaslara onerim.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kartal koçtaşın orada atan arkadaslar dan acaba balık yapıyormu oralar

Yarın sabah 7 gibi tekneyle 10 kişi kartal taraflarından açılacağız artık ne geldiyse buradan paylaşırım.
Yeni oyuncaklarım makina ile kamış yeni alındı.
IMG_8449.JPG
IMG_8446.JPG
IMG_8447.JPG
IMG_8448.JPG

umut sağolsun bi uğradı muhabbet ettik,

rapor
kartal halısaha karşısı 19:00 ile 23:00 arası yemli "1"
açığımızda ağ varmış o toparlayınca 22:00 gibi 1 tane aldık, başkada birşey yoktu, bolca ateşimiz ve muhabbetimiz oldu 🙂)

Dün gece kartal sahil askeriye karşısında sabah saat 6 ya kadar bekledim. Bekleme ile balık gelmeyince dip taramaya başladım vuruş alıp balığı oltaya takıyoruz ama çekerken balık gidiyor. Sonradan anladım ki oltaya vuran dişli değil istarvritler. Bu akşam dragos tarafına doğru yürüyüş yaptım atanalar çok ve herkeste 1*2 balık vardı. Eve gelip oltayı alayım dedim sonradan vazgeçtim. Balık yapmaya başladı artık.

Dun kucukyali tarafindan luferden bozma sari kanat aldim 1 vurus tek balik 3 saat bosuna bekleyiş

Back