Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,
En son 2015 kasım ayında 5 saatlik bir beklemede 2 dişli alabilmiştim. o gün bugün boğaza gidiyorum taaa yakacıktan.
Kartal civarı yazın tekneyle güzel, gerisi zaman kaybı oluyor

Merhaba,
En son 2015 kasım ayında 5 saatlik bir beklemede 2 dişli alabilmiştim. o gün bugün boğaza gidiyorum taaa yakacıktan.
hocam avrupada nereye gıtmek lazım bnde kartaldayım bosa gıtmıyelım en verımlı yer neresı acaba

Zokada balık iyice azalmış. Sabahlayanlar tekne başına 30-40 parça alıp dönüyorlarmış. Ancak ciddi soğuk. Bu arada ada kıyılarından karagöz, mercan gibi haberler geliyor. Pazar günü kısmetse deneme yapıcaz.

Merhaba,
hocam avrupada nereye gıtmek lazım bnde kartaldayım bosa gıtmıyelım en verımlı yer neresı acaba
Avrupa yakasında Emirgan iskele yanı, tarabya tarafı huber köşkü önü, kalender ordu evi önü, ortaköy akıntı burnu verimli ve boş göndermeyen meralar. Anadolu yakasında kuleli, çubuklu ve vaniköy tarafları diyorlar ama ben henüz tecrübe etmedim.
Emirgan tarabya tarafı rahat, erken gidersen park sorunu yok. deniz kenarı geniş, oltanı sallarken yoldan geçeni rahatsız etmiyorsun

Merhaba,

Avrupa yakasında Emirgan iskele yanı, tarabya tarafı huber köşkü önü, kalender ordu evi önü, ortaköy akıntı burnu verimli ve boş göndermeyen meralar. Anadolu yakasında kuleli, çubuklu ve vaniköy tarafları diyorlar ama ben henüz tecrübe etmedim.
Emirgan tarabya tarafı rahat, erken gidersen park sorunu yok. deniz kenarı geniş, oltanı sallarken yoldan geçeni rahatsız etmiyorsun
sagolasın hocam bılgıler ıcın rast gelsın inşallah

Vaniköyden uzak durun. Yemlide 1 yada 2 balik ancak alirsiniz. Kursun arkasi yapicaksiniz olabilir. Ben ugurmumcudan gidiyorum bogaza. Dibimizde deniz var ama resmen çöp

Tavsiye için sağol İbrahim. Dediğim gibi boğazda Anadolu yakasını hiç tecrübe etmedim. Köprüyü gecip Emirgan a inmek kolay geliyor. Ama Anadolu tarafında nisbeten neresi rahat olur, özellikle park yeri anlamında ?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vaniköy. Kuleli. Cubuklu araba birakmak icin guzel yerler var. Olta atmak icin rahattirda buralar. Kuleli kalabalik olursa yola inmek gerekir atis icin.

Kartalda bu saatte bulamazsın istavrit. Sahilde balik pazarı saat 22:00 ye kadar açık ama altıdan sonra taze istavrit kalmıyor genelde...

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back