Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Açıkta balık kıyıya yaklaşmıyor malesef. Birde sürekli geziyor.Dün akşam maltepe dolgu alanındaki yerimi aldım 19:00 - 23:00 arası 15 parça istavrit aldım, istavritler bizim oralardan tüymüş![]()
Geçen arkadaşlar sabah suyunda koçtaş açıklarında 4 5 kg almışlar istavrit, bende açılacam lakin tekne arızalı çıkamıyorum.Açıkta balık kıyıya yaklaşmıyor malesef. Birde sürekli geziyor.
Bizde haftasonları çıkabiliyoruz malum işten... Dragos az açıkta 13-14 metrelerde kurşun dibe inmeden iri istavrit var.Geçen arkadaşlar sabah suyunda koçtaş açıklarında 4 5 kg almışlar istavrit, bende açılacam lakin tekne arızalı çıkamıyorum.
Bereketli olsun abiDayanamadım arayan arkadaşlar ile saat 15/17 arası kıyıdan az açıkta yine bereketli istavrit aldık.
Kaya balığı , İskorpit , kırlangıç ve gelincikler selam verene geliyorSaat farketmez pendik sahilde istavrit mezgit zarganadan baska bisey cikmiyo mu![]()
@coner Eşref abi, kusura bakma mesajını yeni gördüm, gözümden kaçmış. Mesajlaşır Ne zaman istersen görüşelim.Rastgele kardeşim,bir ara görüşelim.