Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aramıza hoş geldin kardeşim...
Kısmet olursa aynı yerde olacağım görüşürüz Veysel.
Forumu incele aradığın tüm bilgileri burada bulabilirisin.

Bir foto paylaşayım. Yarım kova yarım kutu aynı şey
10844f1d0e4c0a626eddf419dec0dd17.jpg
18 HAZİRAN TARİHİNİ BARİ SAKLASAYDIN HOCAM

piii rezil olduk 🙂

Şaka bir yana elimde fotoğraf yok ne yapayım resim mi çizeyim 🙂 netten bulduğumu paylaştım işte.

S.a. abiler arkadaslar kardeşler bu sayfadaki yorum ve düşüncelerinizi uzun zamandır takip edip yorumlarınıza göre balığa çıkıyor veya cikmiyorum hakkınız var helal edin. kartal pendik mevkinde yaklaşık 1 yıldır balık avlıyorum fakat balık sevdam 22 yıl öncesine dayanır. İzmirliyim bu yüzden yıllarca bodrumdan izmire kadar bir çok yerde defalarca balık tutmuslugum vardır kıyısal olarak. Meslek olarak da denizci olduğum için dünyanın bir çok yerinde de balık tutmuslugum vardır. Bir konuya deginmek isterim teknelerin balık avı yasağı kalktiktan 1 ay sonrasına kadar boğaz hariç balık tutmak mümkündür Maltepe kartal pendik tuzla için söylüyorum fakat av yasağı kalktiktan 1 ay sonra denizde balık samanlıkta iğne aramak gibidir. Bir çok sebebi var bunun en başta deniz kirliliği bilinçsiz avlanma gibi fakat benim şahsi düşüncem en azından azalan balık neslini daha da azaltmamak için tüm Türkiye'de geçerli olmak üzere küçük olta balıkçılığı yapan sandal veya tekneler hariç kıyıdan 3 mil içerisinde gırgır gibi büyük balıkçı teknelerinin avlanmasına izin verilmeye devam ettikçe istavritin bile 50 yıl sonra denizlerimizde nesli tukenicektir. Bu konuda ne düşünürsünüz. Şahsi düşüncem başta sayfa kurucu olmak üzere bir kampanya başlatıp tüm yetkililerle görüşüp rant olayını bir kenara bırakıp geleceği güvence altına almak adına bir girişimde bulunmak. Yorumlariniz için teşekkürler herkeze rastgele.

Günaydın , dün akşam tuzlada yeni yapılan iskelede 1 saat kadar yemli denedim tek vuruş aldım. Spin yapan arkadaşlar vardı yan tarafımda. Bir tanesi iskelenin yan tarafında denize ışık vuran yerde yaklaşık 18-20 cmlik 3 çinekop almıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back