18 19 arası balık alamadılar 🙂 mı, enteresan bir rapor , çok yaşayasın ağabey 🙂
saat 18 ile 19 arası yav 🙂
18 19 arası balık alamadılar 🙂 mı, enteresan bir rapor , çok yaşayasın ağabey 🙂
O zaman ben çok yaşıyayım, 🙂 nasıl anlamışım yaa... 😀saat 18 ile 19 arası yav 🙂
Hoş bulduk abi.Aramıza hoş geldin kardeşim...
S.a. abiler arkadaslar kardeşler bu sayfadaki yorum ve düşüncelerinizi uzun zamandır takip edip yorumlarınıza göre balığa çıkıyor veya cikmiyorum hakkınız var helal edin. kartal pendik mevkinde yaklaşık 1 yıldır balık avlıyorum fakat balık sevdam 22 yıl öncesine dayanır. İzmirliyim bu yüzden yıllarca bodrumdan izmire kadar bir çok yerde defalarca balık tutmuslugum vardır kıyısal olarak. Meslek olarak da denizci olduğum için dünyanın bir çok yerinde de balık tutmuslugum vardır. Bir konuya deginmek isterim teknelerin balık avı yasağı kalktiktan 1 ay sonrasına kadar boğaz hariç balık tutmak mümkündür Maltepe kartal pendik tuzla için söylüyorum fakat av yasağı kalktiktan 1 ay sonra denizde balık samanlıkta iğne aramak gibidir. Bir çok sebebi var bunun en başta deniz kirliliği bilinçsiz avlanma gibi fakat benim şahsi düşüncem en azından azalan balık neslini daha da azaltmamak için tüm Türkiye'de geçerli olmak üzere küçük olta balıkçılığı yapan sandal veya tekneler hariç kıyıdan 3 mil içerisinde gırgır gibi büyük balıkçı teknelerinin avlanmasına izin verilmeye devam ettikçe istavritin bile 50 yıl sonra denizlerimizde nesli tukenicektir. Bu konuda ne düşünürsünüz. Şahsi düşüncem başta sayfa kurucu olmak üzere bir kampanya başlatıp tüm yetkililerle görüşüp rant olayını bir kenara bırakıp geleceği güvence altına almak adına bir girişimde bulunmak. Yorumlariniz için teşekkürler herkeze rastgele.
Arkadaşlar size doyum olmaz, ben de yavaştan kaçmaya karar verdim.
Yaprak dökümü... isimli konunuz silindi. Nedeni: Bora bu tarz konulara izin vermiyoruz biliyorsun. Herkesin kendi kararı.
Çok güzel düşünceler bunlar ama bu olaylar son zamanlarda artmaya başladı haliyle kokusu da kötüleşmeye başladıabi yapmayın bence ,sakin düşünmekte yarar var.
olaylar doğrudur yanlıştır bilmiyorum ben karar merci değilim.
ama bardağın boş tarafından değil dolu tarafından bakalım.bir sürü insan forumlardan bilgi ediniyor.bu hobi sayesinde keyif alıyor ,keyif almadığımız zaman yok mu ,elbette var.
olayları kişiselleştirmek yerine daha geniş bakalım.
senelerdir forumları takip ederim,kavgası gürülsütü sorunu bitmediği gibi, güzel paylaşımlarıda bitmez.
açıkçası ben benden daha genç ve çok genç üyelerin bazı paylaşımlarını görünce çok mutlu oluyorum.bu hobiyi öyle bilinçli yapıyorlar ki takdir etmemek elimde değil.
bu bilinci oluşmasında forumların katkısı asla yatsınamaz.
bunlarıda oluşturan sizler bizler ve onlar.
benimde çok severek takip ettiğim ustalar vardı şuan yoklar ,olmalarını bende isiyorum,konu açsınlarda keyifle okuyayım bişeyler kapayım diye.belki yanlarında bile takılma imkanı olurmu diye 🙂
kaçmayın devam edin.
haddim olmayarak yazdım katkım olsun istedim