hunter
Daimi Üye
Az sabredin yakın zamanda yaparız bir organizasyon. 🙂Bir eskina organizasyonu yapilsada gitsek 🙂
Az sabredin yakın zamanda yaparız bir organizasyon. 🙂Bir eskina organizasyonu yapilsada gitsek 🙂
Valla öyle bir şey olsa iki elim kanda olsa gelirim 🙂.Az sabredin yakın zamanda yaparız bir organizasyon. 🙂
Takipde olun. Yapacam güzel bir buluşma.Valla öyle bir şey olsa iki elim kanda olsa gelirim 🙂.
Abi ne diyosun sen ağzından bal damlıyor.Takipde olun. Yapacam güzel bir buluşma.
Hatta mangalli, kebapli güzel bir buluşma olacak.
Gündüz mangal, akşamına Eskina. 🙂
Abi yakin zaman da olsun gozunu seveyim mayista askere gidicem simdi ben askerdeyken yaparsaniz nazarim değer gozum kalir uzulurum 😀Takipde olun. Yapacam güzel bir buluşma.
Hatta mangalli, kebapli güzel bir buluşma olacak.
Gündüz mangal, akşamına Eskina. 🙂
Abicim Mayıs ortasını bulur diye düşünüyorum. Mayis' in ikinci haftası gibi.Abi yakin zaman da olsun gozunu seveyim mayista askere gidicem simdi ben askerdeyken yaparsaniz nazarim değer gozum kalir uzulurum 😀
Mayis ortasi gibi diye tahmin ediyorum ama kesin tarih 29 nisanda belli olacak. :/ neyse artik kismet diyelim 🙂Abicim Mayıs ortasını bulur diye düşünüyorum. Mayis' in ikinci haftası gibi.
Sen ne zaman gidiyorsun askere. ?
Sen gine buradan bildir tam olarak.Mayis ortasi gibi diye tahmin ediyorum ama kesin tarih 29 nisanda belli olacak. :/ neyse artik kismet diyelim 🙂