Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lrf kullanılan dropshot tekniginide de deneyebilirsiniz. İster yüzeyden dibe inerken silikonla tarar isterseniz dibe indirip dipten tarayarak calisabilirsiniz. Spirolino dediğiniz gibi belli bir yükseklikte sabit kalması için kullanılıyor. Dediğiniz yöntem de gayet mantıklı. Denemekte fayda var

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde dün hamdi beyin bana söylediği şey kurşunu pek tavsiye etmiyor sebebi de kamışların rapala kaşık benzeri sahtelerin atımı ve atış sırasındaki aerodinamiği için dizayn edildiği ve kırşının baskı yaptığı noktanın farklı olabileceği (en azından benim anladığım)

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Denicez o zaman 🙂

Deneme ve yanılmama diye gönül istiyor
hadi bakalım , gelsin haftasonu

Rastgele diyelim bizde, hava durumu da şöyle görünüyor...
IMG_20170221_150903_823.jpg

Haftaiçi gidebilenler güzel havayı kaçırmasın. Haftasonu accuweather da yağmur görünüyor zira. Gerçi belli de olmaz . Her şekilde keyifli avlar diliyorum. Rast gelsin...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakın zamanda Caddebostanda kıyıdan teke süzmeye çalışan oldumu tekeler kıyıladımı ? Bugün akşam bi olta atsam diyorumda teke varsa ..

Ben son zamanlarda görmedim pek ama açıkçası dikkatte etmedim sadece atçek arası sigara molalarında bakındığımda tektük, belki beyaz köşkün önündeki plajın beton deliklerinde yada dış duvarın kenarlarında bulabilirsin yalnız eşkina başladıysa onlar da yalan olur

Ben son zamanlarda görmedim pek ama açıkçası dikkatte etmedim sadece atçek arası sigara molalarında bakındığımda tektük, belki beyaz köşkün önündeki plajın beton deliklerinde yada dış duvarın kenarlarında bulabilirsin yalnız eşkina başladıysa onlar da yalan olur

Daha başlamamış caddebostanda meradaki satış yapan dayıyla konuştum geçen 🙂 Amaç keyfine olta atmakta kurt getirtmeye üşeniyorum izmirden . Ava direk kamp ocağı falan çayla gidecem eşya çok olacak ondan tekenin olup olmadığından emin olmadan gitmek istemiyorum 🙂 Daha bizim ekiptende hiç gidip bakan yok daha .

• Beğen
Tepkiler: ino
Satış yapan dayı dediğin ferruh mu? Çünkü geçen gitmiş bakınmış galiba biraz. Bu akşamki nöbeti bi geçirelim yarıb zaten pert salı yada çarşamba hava güzel olursa oradayım

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back