Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar kartalda fatih dersanesinin karsisinda petrol ofisinin tam karsisinda boru kurdu vs temin edebilirsiniz.
Ayrica gecen arkadas 4 eskina almis koctasin orda. Yapiyor eskina

Satış yapan dayı dediğin ferruh mu? Çünkü geçen gitmiş bakınmış galiba biraz. Bu akşamki nöbeti bi geçirelim yarıb zaten pert salı yada çarşamba hava güzel olursa oradayım

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Eğer kurt bulursanız banada haber verin bende gelirim çay kahve benden olur 😀 Yoksada teke arıyacaz 🙂

Buluruz kurt o sorun değil, en kötü güvencem yada nasip'ten alırım ama yeterki hava ılık olsun üşümeyelim 😉

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Yine Kartal da doğa pastanesi yanında marinsu dan kurt almıştım daha önce , yarın tekrar sorarım varmı bakalım.

babamin tabiriyle buyrun poset baligi yemeye 🙂

Dosyalar

• 20170226_164612.jpg
    20170226_164612.jpg
    81.9 KB · Okunma: 685
Berkley kokulu kullanilamazmi ?
Hocam gece avında bence kokudan ziyade fosfor önemli. Boru kurdu eğer tazeyse çok yüksek fosfora sahip . Verim aldığını söyleyen oluyor ama balığın bol olduğu dönemlerde genelde. Balığın az olduğu zamanlarda yemin durumunu denizde uzun süre koruması lazım . Mesela ara ara fosfor enjekte edilmiş toprak kurdu satıyorlar. Eğer balık 5 dakika içinde yeme hamle yaparsa alıyorsun 5 dakikadan sonra toprak solucanı denizde hemen eriyor iğnede sadece derisi geliyor. Aynı durum yapay yemdede kokusunu kaybederek etkisiz olacağı görüşündeyim . Benim eşkinada gördüğün en verimli yemler boru kurdu ve teke . Sülünezi denemedim belki sülünezde verimli olabilir akrabası minekop sülünezi çok sever .

Öğrenecegiz
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için

Hocam gece avında bence kokudan ziyade fosfor önemli. Boru kurdu eğer tazeyse çok yüksek fosfora sahip . Verim aldığını söyleyen oluyor ama balığın bol olduğu dönemlerde genelde. Balığın az olduğu zamanlarda yemin durumunu denizde uzun süre koruması lazım . Mesela ara ara fosfor enjekte edilmiş toprak kurdu satıyorlar. Eğer balık 5 dakika içinde yeme hamle yaparsa alıyorsun 5 dakikadan sonra toprak solucanı denizde hemen eriyor iğnede sadece derisi geliyor. Aynı durum yapay yemdede kokusunu kaybederek etkisiz olacağı görüşündeyim . Benim eşkinada gördüğün en verimli yemler boru kurdu ve teke . Sülünezi denemedim belki sülünezde verimli olabilir akrabası minekop sülünezi çok sever .

Back