Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Giden ya boş yada gelincikle dönüyor caddebostandan, bizden sonra deneyenlerde de durum bu.
Çok kötümser ve moral bozucu oldu ama geçen seneki kırımdan sonra normal geliyor bana

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Giden ya boş yada gelincikle dönüyor caddebostandan, bizden sonra deneyenlerde de durum bu.
Çok kötümser ve moral bozucu oldu ama geçen seneki kırımdan sonra normal geliyor bana

Herzamanki gibi heveslenip heycanlanıp plan yapıp sonrasında evde oturup sörvayvır izlicez anlaşılan :/ neyse biraz daha beklicez nabalım. Teşekkürler 🙂

En azından hava deniz birazda elime balık kokusu bulaşsın hevesimizi alalım diye denenebilir, sümüklü gelirse büyüğü tulum çıkartılınca fena olmaz belki yolunu şaşırmış bir eşkina yada karagöz de kovayı şenlendirir kısmet işi

En azından hava deniz birazda elime balık kokusu bulaşsın hevesimizi alalım diye denenebilir, sümüklü gelirse büyüğü tulum çıkartılınca fena olmaz belki yolunu şaşırmış bir eşkina yada karagöz de kovayı şenlendirir kısmet işi

Bora abi perşembe yine bi keyfe deneme mi yapsak acaba 😀

Valla yağmur diyor meteoroloji birde sağımda solumda bayağı insan vardı bugün ama onlarda benim gibi avuçlamışlar pantolon balığını son birkaç gündür

Valla yağmur diyor meteoroloji birde sağımda solumda bayağı insan vardı bugün ama onlarda benim gibi avuçlamışlar pantolon balığını son birkaç gündür

Hmm hava durumuna bakmadım hiç . Yağışlıysa gerek yok zaten de yağış olmazsa denemek lazım . Bizim diğer mera var orda nadiren karagözde oluyordu olmadı bi orayı yoklarız hava iyi olursa. En kötü sümüklü yakala bırak yaparız 😀

• Beğen
Tepkiler: ino
Back