Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar bende araniza yeni katildim iki gundur forumdaki yazilari okuyorum baya yararli konular bende katilmak istedim yeni amator balikciyim ogrenicegim cok sey var burda sizlerle birlikte ogrenicem Insallah

Hoşgeldiniz,
Umarım gönlünüzce olur,
Yavaş yavaş karıştırarak araştırarak çok şey öğreneceksiniz.
Kafanız karıştığında da soracaksınız 🙂

Umarım balık sevdanız daim olur.

Hosbulduk 🙂

Tesekkur ederim istarvitten basliyim dedim dun dragostan 10 tane aldim aksam ama bu sabah kartal koctasin karsininda hicbisey tutamadik yanimizda kefale atanlar vardi onlarda bos donduler

Istanbulda olanlar bu havada balik olurmu ? Yardimci olabilecek varmi ?
Hocam istavrit icin hava pek onemli olmuyor. En azindan benim dusuncem oyle. Nasip kismet bazen buyuk baliklar akin edip ufaklari kaciriyor bazen kucuk balik surusu geliyor denizi anlamak zor. Bazilari dolunayda balik olmaz diyor bir gidiyorsunuz kova doluyor bazilari dalga yok balik olmaz diyor yine birsuru balik tutuyorsunuz. Tabi buyuk baliklar icin suyun sicakligi dalganin yonu ve hava onemli olabilir ama istavrit biraz nasip isi hic kimse tutmadigi halde bile siz kilolarca tutabiliyorsunuz. Capari tipi igne boyutu vs gibi seyler on plana cikabiliyor. Yanlisim varsa ustalar duzeltsin ama bu tur baliklarda aksam gunes batarken merada olmak yetiyor sonra sabaha kadar bile devam edebiliyor. Bu arada hosgeldiniz amatorlugu ben de bu forumda ilerletmeye calisiyorum. Rastgele.

TNR

Hocam istavrit icin hava pek onemli olmuyor. En azindan benim dusuncem oyle. Nasip kismet bazen buyuk baliklar akin edip ufaklari kaciriyor bazen kucuk balik surusu geliyor denizi anlamak zor. Bazilari dolunayda balik olmaz diyor bir gidiyorsunuz kova doluyor bazilari dalga yok balik olmaz diyor yine birsuru balik tutuyorsunuz. Tabi buyuk baliklar icin suyun sicakligi dalganin yonu ve hava onemli olabilir ama istavrit biraz nasip isi hic kimse tutmadigi halde bile siz kilolarca tutabiliyorsunuz. Capari tipi igne boyutu vs gibi seyler on plana cikabiliyor. Yanlisim varsa ustalar duzeltsin ama bu tur baliklarda aksam gunes batarken merada olmak yetiyor sonra sabaha kadar bile devam edebiliyor. Bu arada hosgeldiniz amatorlugu ben de bu forumda ilerletmeye calisiyorum. Rastgele.

TNR

Tesekkur ederim cevabin icin bende bi sansimi deniyim dragostan atiyim biraz 🙂 olmazsa ordaki belturda cay icerim denize karsi 🙂

TNR

Sabah gunes dogarken ve aksam gunes batarken her turlu istavrit ve sardalya yapiyor su aralar. Caparinin ozellikleri de onemli tabi.

Back