Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tekne ile inşallah bu hafta sonu saroz da çıkacağım edirne yayla sahilinde gerçekten tavsiye ederim çok zevkli bir şey özellikle o dişlilerin kafa atmalarını çok iyi hissediyorsun🙂

Geçen Cumartesi günü Kartal Koçtaş civarında biraz gezindim. Beyaz tüylü çapari ile kıyıdan istavrit alanlar vardı. Çok değil ama en azından başladığını görmüş olduk. Aynı civarda akşam saatlerinde spin ile sahte denedim ama bir şey çıkmadı.

Gece eskina icin inicem pendik marina yan tarafa gelen olursa mesaj atsin özelden. Sabaha kadar kalicam

İbrahim seni Anadolu Kavağına gidiyorsun diye hatırlıyorum. Pendik civarında mı oturuyorsun?
Bu arada eşkina için boru kurdu kullanıyorsan gelincikler dadanabilir, haberin olsun. 1 hafta sonra belki bende gelirim o civarlara...

İbrahim seni Anadolu Kavağına gidiyorsun diye hatırlıyorum. Pendik civarında mı oturuyorsun?
Bu arada eşkina için boru kurdu kullanıyorsan gelincikler dadanabilir, haberin olsun. 1 hafta sonra belki bende gelirim o civarlara...

Kartal / u.mumcuda oturuyorum. Evet dogru hatirliyorsun abi. Bazen teke cikiyor bazen cikmiyor. Çözemedim. Tekesiz olunca boru kurdu illallah ettiriyor.

Bende hareket bekliyorum eşkina için ama sanırım henüz biraz erken. Geçen sene Pendik civarında ilk eşkinayı Mayıs ayının ilk haftasında görmüştüm. Bu senede yine öyle olabilir. Teknelere av yasağı başladı ve dişli dönüş yolunda kıyılırsa diye ay sonuna kadar ara, ara kıyıdan biraz spin çalışmayı düşünüyorum. Gidersem raporlarımı paylaşırım. Rastgelsin herkese...

Kartal / u.mumcuda oturuyorum. Evet dogru hatirliyorsun abi. Bazen teke cikiyor bazen cikmiyor. Çözemedim. Tekesiz olunca boru kurdu illallah ettiriyor.

Eğer marina civarına gidiyorsan; sağ tarafındaki sınır bölgede denersen belki şansın değişir. O bölgede girmeninin yasak olduğu toprak, taşlık ve daha karanlık bir alan var. Bazı arkadaşlar gece o tarafa geçiyor. O bölge daha verimli olabilir. Eşkina sessizliği ve özellikle karanlığı sever. Biraz da rüzgar olursa tadından yenmez 🙂 . Eşkina için biraz erken diye düşünüyorum ama İnşallah yakalarsın kardeşim. Haberlerini bekliyoruz. Rastgelsin...

Back