Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@kml7 elinize sağlık iyi toplamışsınız, teknemi karadan mı ?
Merhaba kardeşim. Teşekkür ettim.
Dün sabah sandalla 150 mt açıktan çapari ile aldım. Balık bol özellikle sabahları 06.00-08.00 arası boş çekmezsin. Bir ara 7'li-8'li çekiyordum.
Gidersen tavsiyem sabah erken gitmenden yana. Akşam verim biraz daha az ve kalabalık oluyor.

Merhaba kardeşim. Teşekkür ettim.
Dün sabah sandalla 150 mt açıktan çapari ile aldım. Balık bol özellikle sabahları 06.00-08.00 arası boş çekmezsin. Bir ara 7'li-8'li çekiyordum.
Gidersen tavsiyem sabah erken gitmenden yana. Akşam verim biraz daha az ve kalabalık oluyor.
Sandal kiralamak için nereye gidiyoruz?

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Sandal kiralamak için nereye gidiyoruz?

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

dragos migros - kartal koçtaş arası sandal kiralanan 3-5 yer var , saatlik ücreti 10 TL , çıkmadan önce kürek bağlantı yerlerini kontrol edin kırık olabiliyor çapa mutlaka olsun ve en önemlisi can yeleği olsun, sandal üzerinde irtibat numaraları oluyor yoksa eğer denize açılmadan sandalcının tel numarasını alın acil durum olabilir.

dragos migros - kartal koçtaş arası sandal kiralanan 3-5 yer var , saatlik ücreti 10 TL , çıkmadan önce kürek bağlantı yerlerini kontrol edin kırık olabiliyor çapa mutlaka olsun ve en önemlisi can yeleği olsun, sandal üzerinde irtibat numaraları oluyor yoksa eğer denize açılmadan sandalcının tel numarasını alın acil durum olabilir.

Çok doğru temkinli olmak lazım. Benim kiraladıklarımda can yeleği filan vardı.
Bu arada sandal başı ücret 15 TL oldu diye biliyorum. Bilginize...

Pazar gününden 6 saatin sonunda ilk lrf denemesi ile alınmıştır. Pendik marinanın yan tarafı. Balık bayağı geç başladı ve ben çok erkenden oradaydım. Tam balık başladı vakit zaten ben eve doğru yola çıktım malesef. Yanımda iki takım vardı hem surf hem lrf denedim 🙂 Ama surf takımını aldığım arkadaşa geri verip bundan sonra hiç kullanmamayı düşünüyorum. Tek balık dahi olsa beni benden aldı. Bu arada verdiğim aksiyonlar internette Gördüklerimin aynısı. Yani gerçekten balık yoktu ben atarken yoksa aksiyonlarda bir sorun yoktu. Bu arada hırsızın önemini çok iyi kavradım o gece. Çünkü tuttum diye çekerken olta 3 defa boş geldi. Sanırım vuruş aldım dediğiniz bu oluyor.
Not: balık tek de olsa ziyan edilmeden afiyetle yenmiştir.

Dosyalar

• P_20180513_230531.jpg
    P_20180513_230531.jpg
    39.8 KB · Okunma: 612
Kartal, maltepe balik durumu ne acaba son birkac gündür, bilgisi olan varmi?

Dün akşam Kartal'daydım. Kıyıdan almak biraz zor gibi. Balık(istavrit) açıkta ve biraz kamışları biraz zorlamak gerekiyor. Açığa atabilenler 2-3 adet alıyordu. Herkesin kovasında biraz vardı. Bir abinin kovasında 3-4 hatırı sayılır kefal de vardı. Sanırım öğleden sonra almış. Onun dışında bir hareket yoktu.

Rast gelsin...

Back