Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son on gün içinde 4 kere spin denedim. Marmara Anadolu yakasında max 1,5 saatlik avlardır.
Birinde 1sarıkanat
İkinci Boş
Üçünçü 2 sarıkanat
Dördüncü 1 sarıkanat + 1 cinekop.
Meralarınızı denemekte fayda var. Herkese rastgele

@Ayhan.Ö
Hocam en çok verimi marinanın orada aldım. Fakat hava kararmaya yakın başla, canın sıkılana kadar tüm sahili dolaşa dolaşa at istersen. Yunus tarafa kadar gidiyorum. Işığın düştüğü her yerdeler. Ama benim amacım çok yakalamak değil. Elimden küçüğünü salıyorum zaten 🙂
@kml7
Marina'nın bitişiği sağını solunu deneyebilirsin.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Lrf için aklımda şimdilik maltepe dolgulanı civarı vardı . Şu anda takımı toplama aşamasındayım. Takımımı tamamlayayım dediğiniz yerlerde denemelere başlayacağım. Kamışından, makinesine, misinasına, silikonuna, jig headine, hırsız iğnesine, baby jigine kadar bir çok tereffuatı var lrfnin. Forumdaki mesajları dikkatle inceliyorum bu yüzden.

hocam cumaya kadar tamamlarsanız pendik tarafında size eşlik edebilirim. Yani ben de daha bir kaç avdır lrf ile ilgileniyorum ama elimden gelen yardımı yaparım. Cuma günü iftarı pendik sahilde açmayı planlıyorum kısmetse. Zaten hep tek avlanıyorum 🙂

Kendo 12cm limon rapala (Marmara da spin avında daha avcı bir rapala görmedim. Çantamda daiwa ve duo rapalalar var hepsinden daha avcı )
2.70cm Fladen Maxximus 3 parça Flexx kamış
0,15mm powerpro ip misina + 0,33 şok leader + kendo klips
Daiwa 30 Ballistic spin makina

Son düzenleme:
hocam cumaya kadar tamamlarsanız pendik tarafında size eşlik edebilirim. Yani ben de daha bir kaç avdır lrf ile ilgileniyorum ama elimden gelen yardımı yaparım. Cuma günü iftarı pendik sahilde açmayı planlıyorum kısmetse. Zaten hep tek avlanıyorum 🙂

Cuma’ya kadar tamamlayamam sanırım hocam. Haftaya ancak hazır olur takımlar. Ben de sizden bişeyler öğrenmek isterim. Haftaya ve sonraki haftalar birlikte av yapalım inşallah sizin de müsait olduğunuz bir vakit

Cuma’ya kadar tamamlayamam sanırım hocam. Haftaya ancak hazır olur takımlar. Ben de sizden bişeyler öğrenmek isterim. Haftaya ve sonraki haftalar birlikte av yapalım inşallah sizin de müsait olduğunuz bir vakit

inşallah hocam, ben de müsait olacağım zaman kolluyorum gerçi 🙂 siz takım işini bir halledin de inşallah bol bol vakit var zaten.

Herkese merhaba çok uzun zamandır takip ediyorum sayfayı ama nedense yeni üye oldum herkese rast gele bugun sahil alanı çok dolu idi varmıydı bişeyler acaba iyi akşamlar.
Maltepe’den Bostancı’ya kadar atış yapa yapa yokluyorum ama yok oğlu yok 🙂 İstavritçiler var her yerde iyi kötü almışlar. Yaralı kör topal yok spincilere duyurulur

Back