Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@kml7 çok saolasın hoş bulduk benım avlandığım yerler genelde idealtepe dolgu alanından dragosa kadar ama yolda geçerken görüyorum herkes oltayı yatırmış ne avlıyorlar bakamadımda bi türlü
Geçen Çarşamba günü akşam Kartal sahildeydim. Çok kalabalıktı. Fakat beklenildiği gibi balık bol değildi. Bu ara balık seyrekleşti gibi. Dişliden mi yunus mu orasını bilemiyorum. Fakat Nisan sonunda bol olduğu kadar değil artık.

Uzun bi aradan sonra bi inim dedim bakim ne var ne yok , Bu sabah 09:30 - 11:30 arasi kartal sahil den alindi
balığın coğu 10:00 11:00 arası yaptı gerisi seyrek ti .
malzeme çapari yeşil parlak sim damla lı
40 gr kurşun herkese rastgele 🙂
fca234885fe56ac46a98d969f9a6b57e.jpg

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Dün akşam maltepe dolgu alanındaydım. 19.30 - 21.30'a kadar az balık yaptı 600-700gr tutmuşumdur. Şamandıralı attım sonra arkadaşlarla beraberdik sohbet ederek. 21.30'dan 24'e kadar hiç balık yapmadı olta öyle denizde bekledi durdu. Balık kesince yan taraftakiler rapala falan denediler uzun bi süre onlara hiç birşey gelmedi. Ayrıca acemiliğime verin ben genelde istavrit tutuyorum fakat başka balık içinde artık olta atmak istiyorum. Yemli mezgit dışında bu maltepe dolgu alanında ne tür balıklar tutulur bu zamanlarda veya gelecek aylarda ?
Ben genelde sahilin ortasından geçen köprünün sağında sahile çıkınca kayaların üstünde demir profiller var onları az geçince tutuyorum. Sizlerin önerebileceğiniz daha memnun kaldığınız av alanları neresidir.?

Uzun bi aradan sonra bi inim dedim bakim ne var ne yok , Bu sabah 09 30 11 30 arasi kartal sahil den alindi
balığın coğu 10:00 11:00 arası yaptı gerisi seyrek ti .
malzeme çapari yeşil parlak sim damla lı
40 gr kurşun hekese rastgele 🙂
fca234885fe56ac46a98d969f9a6b57e.jpg

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maaşallah,
Ardı büyük olur inşallah dicem de pek büyükleri denk gelmiyor bizim buralarda 😉
Uğramadan gidecekler gibi gözüküyor
Bir iki selam verselerdi iyi olurdu 😉

Back