Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.5 saattir falan yunus iskeledeyim istavrit var genel olarak boylar iyi arada kıraçada geliyor
Kelam kardesim buraya girişi nerden zorluk cekicek bişey varmi? Birde araç park etmeye müsait mi? Sultanbeyliginden geliyorum ben Oradan geçip dragosa gidiyorum yol bayaği uzuyor.

Kelam kardesim buraya girişi nerden zorluk cekicek bişey varmi? Birde araç park etmeye müsait mi? Sultanbeyliginden geliyorum ben Oradan geçip dragosa gidiyorum yol bayaği uzuyor.

aracı sahıle bıraka bılırsınız ordan 3 4 dk yuruyerek gelıne bılır araçla girmek istiyorsanızda kartal istikametinden gelınce istmarinanın tamm karşısı kopruyu gordugunuzde kopruye gelmeden sağ tarafa giriş var hatta girişte mavi bir tabela gibi bişey var

aracı sahıle bıraka bılırsınız ordan 3 4 dk yuruyerek gelıne bılır araçla girmek istiyorsanızda kartal istikametinden gelınce istmarinanın tamm karşısı kopruyu gordugunuzde kopruye gelmeden sağ tarafa giriş var hatta girişte mavi bir tabela gibi bişey var

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    306.1 KB · Okunma: 560
İftar öncesi 5-8 arası biraz çapari deniyim dedim dragosta balık ara ara girdi her girdiğinde 4 er 5 er istavrit alanlar oldu bende tek tek çektim 🙂 8 tane anca tutabildim ama boylar normal istavrit arada kraça geliyodu bilginize 5-6 arasıda biraz spin denedim 1 vuruş aldım kaşığa yarıda kurtuldu. Kıyı çok hareketliydi ufak balıklar çok yakındı ve sürekli oynak yapıyodu. Spine gelen vuruş zayıftı çinekoptu büyük ihtimal. Birde çapariye kraça boyunda yavru mezgit geldi. Lrf niyeti olanlara dragosu tavsiye ederim. Gece şamandıraylada 3 er 4 er alıyolarmış boylar güzel.

Kardeş boşuna deneme spin...Balığın anasını el birliğiyle ağlattılar bu sene.Al bir lrf takımı izmarit ispari iskorpit istavrit oyalanırsın.Umarım , Spin takımlarını yıllar sonra torunlar incelerlerken , acaba atalarımız bununla ne yakalıyorlardı diye sormazlar kendilerine 😵 .Durum gidişat onu gösteriyor. 🙂

saat 15:30 - 18:00 arası Atalar sahilden 2 kişi sandal la 200 metre civarı açıktan 3,5 Kg istavrit ve birkaç adet sardalya aldık (kraça ve mezgitler salındı) standart 10 lu yeşil simli çapari kullanıldı. Saat 17:00 den sonra garip bi şekilde balık kesildi 17:00-18:00 arası 3-5 balık ancak alınmıştır.

Uzun bi aradan sonra bi inim dedim bakim ne var ne yok , Bu sabah 09:30 - 11:30 arasi kartal sahil den alindi
balığın coğu 10:00 11:00 arası yaptı gerisi seyrek ti .
malzeme çapari yeşil parlak sim damla lı
40 gr kurşun herkese rastgele 🙂
fca234885fe56ac46a98d969f9a6b57e.jpg

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan abi uzun zamandır yoktun, hoşgeldin. Saat dilimine göre güzel balık almışsın. Afiyet olsun..

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir abimiz paylaşmış, sizce de doğru değilmi. Bende geçen sene balıkları temizlerken hep aynı şeyi düşünmüşümdür,

Arkadaşlar çoğu kişi biliyordur ama aramızda bilmeyenler olabilir diye belirtmek istedim,
İSTAVRİTLERİN HAVYARLI DÖNEMİNDEYİZ
MÜMKÜN OLDUĞUNCA İSTAVRİT TUTMAYALIM
"Nasıl olsa istavrit kum gibi bol ya, tutsak ne olur, nesli tükenmez" diye düşünmeyelim.
Olay nesil tükenme meselesi değildir. Havyarlı balık tutulmaz.

Nasıl ki otobüste gebe bir kadına hassasiyet gösterip yer veriyorsak, aynı hassasiyeti gebe hayvana da gösterelim.

Bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. Uyaralım.

Back