Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ctesi sabah suyu tekne ile Pendik tuzla arası bölgede açıktaki gemilerin hemen dibinde biraz istavrit oda çok seyrek.

Öğleden sonrada sadece 2 adet kıyıdan Maltepe’den

Dosyalar

• B77920A7-4A21-4D8A-A13A-CCC2BC791577.jpeg
    B77920A7-4A21-4D8A-A13A-CCC2BC791577.jpeg
    77.7 KB · Okunma: 678
Pazar günü Tuzla'da sabah suyuna gittim, tık yok, öğlende hava bozmaya başlayınca döndüm, akşam saat 17:00 de hava sakinleşince tekrardan gittim, çapari, dip oltası ve spin denemelerim sonuçsuz kaldı. Spinde sanırım benim beceriksizliğim, ilk defa kullanmaya başladım, kamışı savururken bile korka korka attım, kırılacak diye 🙂, çevremdekilerde sonuçsuz kaldı, sadece bir abimiz öğleden beridir avlanıyormuş, 2 adet zargana, 3 tane izmarit aldığını söyledi ama balıkları göstermedi.

Pazar günü Tuzla'da sabah suyuna gittim, tık yok, öğlende hava bozmaya başlayınca döndüm, akşam saat 17:00 de hava sakinleşince tekrardan gittim, çapari, dip oltası ve spin denemelerim sonuçsuz kaldı. Spinde sanırım benim beceriksizliğim, ilk defa kullanmaya başladım, kamışı savururken bile korka korka attım, kırılacak diye 🙂, çevremdekilerde sonuçsuz kaldı, sadece bir abimiz öğleden beridir avlanıyormuş, 2 adet zargana, 3 tane izmarit aldığını söyledi ama balıkları göstermedi.
Kartal-Tersane arasında sabah suyuna ne kadar gittiysemde kıyıdan verim alamadım. Bu bölge de hep gece sonuç aldım. Nedendir bilemedim. Bana mı denk gelmedi yoksa beceremedim mi anlamadım.
O yüzden bu civarda hep akşam yada gece avlanıyorum. Bu civarda sabah suyunda kayda değer av yapan var mı? Bilgi verebilir mi?

Spin mi yemli mi hangisinde gece verim aldınız?
Kartal-Tersane arasında sabah suyuna ne kadar gittiysemde kıyıdan verim alamadım. Bu bölge de hep gece sonuç aldım. Nedendir bilemedim. Bana mı denk gelmedi yoksa beceremedim mi anlamadım.
O yüzden bu civarda hep akşam yada gece avlanıyorum. Bu civarda sabah suyunda kayda değer av yapan var mı? Bilgi verebilir mi?

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pazar sabahı eskihisara gittim, çoğu sandallari kıyıya çekmiş. Sadece bir tane sandal kiralayan vardı. Her neyse geçen hafta eşek istavriti aldigim yere geçtim. 1 saat boyu sadece 2 vuruş oldu , bir yandan da kıyıdan avlananlari kesiyorum.7_8 kişi kıyıdan capariler dolu çekiyor. Moralim bozuldu hemen 20_30 m ileride iskeleye bağlı ufak çaplı gemi duruyor. Bir sandal gemiye doğru yaklaştı . Baktım onlarda çekiyor capariler hemen toplandim geminin o tarafa meğer istavrit sardalya gemi altında cirit atıyor.oltayi salmanla dolması bir oluyor. 1-. 1:30 saatim boşa gitti . Orda yarım saatte 1 kg civarı iri sardalya ve istavrit çektim. Neye niyet neye kısmet.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back