Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet, dediğim gibi şuandada dediğim yer av veriyor.Işıkla avlanan dahada çok verim alıyor.Ama küçükyalıdan dragos a kadar gelirler mi ?

Balık olsun pendiğe kadar gelirler 🙂

4 5 akşamdır dragos sahil bezmialem hastanesi karşısında emin abinin çayını içmek amaçlı 3 saat civarı bulundum durum iç açıcı değil pazar akşamı ben ordayken 3 çinekop alındı önceki akşamlarda ya 1 yada hiç alanı görmedim dikkatimi çeken nokta balık alındığı gibi emin abi dokunmak istedi sıcak diyerek daha zamanı var dedi başka bir abi de ağızdan buhar çıkmadan gelmezzz diyip duruyodu 🙂 saygılarımla herkese rastgele..

Teşekkürler bilgi için 🙂

Tuzla meralar sakin meralar su neredeyse akmıyor bile 😉
Zargana için Eskihisar bölgesini dene hocam 😉

Rastgelsin
Hafta sonu Eskihisarda su üstü levreğe çalıştım. 1 saat sonra zargana gelmesin diye dua etmeye başladım. 7 zarganayı suya iade edip avdan vazgeçtim. Sanki kıtlıktan çıkmış hayvanlar. @romanci

Kartal sahil Ordulu coskun abi ile eskiden capari satan ahmet abiyi taniyip numarasi bulunan var mi

Çoşkun abi 10 gün önce gördüm tekrar orduya memlekete gidicekti .Ahmet abiyi dün gördüm.kalp ameliyatı olmuş şuan durumu iyi.aşağıdan iki sarıkanat aldımı duyunca belki haftaya sahile inmeye başlarım dedi 🙂 fakat ikisininde telefonu malesef yok.

@reelmaster ben pazartesi günü ordaydım. Tezgahtar Hakan Usta bile geldi yanıma, "Hocam yorma kendini 1 haftadır balık yok." dedi. Ancak size balığın vurması yine de güzel. Levrek alabildiniz mi peki?

Çoşkun abi 10 gün önce gördüm tekrar orduya memlekete gidicekti .Ahmet abiyi dün gördüm.kalp ameliyatı olmuş şuan durumu iyi.aşağıdan iki sarıkanat aldımı duyunca belki haftaya sahile inmeye başlarım dedi 🙂 fakat ikisininde telefonu malesef yok.
Eyvallah sayende bana ulasti benim numaram onda vardi.teseekkurler

@reelmaster ben pazartesi günü ordaydım. Tezgahtar Hakan Usta bile geldi yanıma, "Hocam yorma kendini 1 haftadır balık yok." dedi. Ancak size balığın vurması yine de güzel. Levrek alabildiniz mi peki?
Ben yağmurun arkasından pazar sabahı indim. Tezgahtar Hakanı ismen tanımam , ama o beni mutlaka tanır. Gece 4 gibi yağmur kesti.6 gibide rüzgar yattı. Benden başka kimsede yoktu zaten. Zıpkıncılar yüzünden bayadır merada levrekten iz yok. Aynı gün 3 zıpkıncının daldığı oluyor . 1 karışlık ispendekleri vurup, birde övüne, övüne birbirlerine gösteren cinslerden. Bizimki ya tutarsa hesabı. Ayda bir tutuyor ,oda bana yetiyor. Bu hafta boş geçti. Zarganaya gelince: Yanımda topla ve canlı yemle baba oğul çalışıp tek vuruş alamadıkları günlerde benim su üstü sahteyle balık aldığım oldu. Eğer sürü varsa ,rekabet ve kıskançlık, agresif aksiyonda balığı alıyor. Yem balığının durumu da önemli faktör.

Dün akşam 21.00-24.00 saatleri arasında Maltepe taraflarında yemlide vuruşu geçtim, yeme dokunuş dahi olmaması ilginçti. Hiç mi bir yengeç, harami balık vs olmaz da yeme dokunulmaz anlamadım. Gecenin şanını lrf ile hallice bir iskorpit yakalayan @BerkinK. kurtardı. Kendisine buradan teşekkür ediyoruz🙂

Back