Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

pars

Aktif Üye
Bölgemizde saat 19:30-21:00 arası tek tük de olsa spin ile lüfer alınmaktadır. Neden buraya kimse yazmaz anlamıyorum. Geçen hafta iki kez denedim birinde 2 diğerinde tek balık aldım. Herkese rastgele.

fresnel

Üye
Adı
Birol
Bölgemizde saat 19:30-21:00 arası tek tük de olsa spin ile lüfer alınmaktadır. Neden buraya kimse yazmaz anlamıyorum. Geçen hafta iki kez denedim birinde 2 diğerinde tek balık aldım. Herkese rastgele.
Ben yazıyorum buyrun..bir haftadır her gece üsküdar dan spin ile dişli balık arayışındayım,5 senedir yemli ile dişli avları yaparım çinekop sarıkanat eh ama lüfer bir tane bile tutamadım, spin modasına bende uydum bir takım edindim ama sonuç ortada , kısaca şunu sormak istiyorum " nerede şu spinle lüfer tuttuğunuz bölgeniiiiz "

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün havanin guzel olmasina kanarak ve oglen sicaginin bunalttigi gazla iftara dogru lrf takimiyla indim asagi fakat sezonu acayim derken firtina basladi. İftari bile zor yaptim ruzgardan hemen kactim. Oysaki hava durumunda ruzgar 1 kt gosteriyordu. Sanirim bu bendeki şanssizlik kimsede yok.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Dün havanin guzel olmasina kanarak ve oglen sicaginin bunalttigi gazla iftara dogru lrf takimiyla indim asagi fakat sezonu acayim derken firtina basladi. İftari bile zor yaptim ruzgardan hemen kactim. Oysaki hava durumunda ruzgar 1 kt gosteriyordu. Sanirim bu bendeki şanssizlik kimsede yok.

Var var merak etme,
Geçen sezon da bu sezonda fena idim şans konusunda,
Millet palamutu kırıyor, izin alıyor gidiyorum balık değil kılçık yok,
Yine kurşun arkası için gidiyorum tık yok , balık yokmuş diyorum millet ertesi gün balığı kırıyor :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

En son pazartesi ineyim dedim, kurşun arkası denerim olmazsa istavrit banko diye düşündüydüm .
Yanlışmış :(
:eek:
Ne lüfergillerden ne de istavritgillerden tık yoktu.
Gudubetlik bende diyorum bazen
:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Herşey nasip meselesi ,
Ötesi yok,

Ne demiş Evliyanın biri;

" İnsan sofrada da olsa , kaşığı kadar değil, nasibi kadar yiyebilirmiş ! "

Rastgelsin ;)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Var var merak etme,
Geçen sezon da bu sezonda fena idim şans konusunda,
Millet palamutu kırıyor, izin alıyor gidiyorum balık değil kılçık yok,
Yine kurşun arkası için gidiyorum tık yok , balık yokmuş diyorum millet ertesi gün balığı kırıyor :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

En son pazartesi ineyim dedim, kurşun arkası denerim olmazsa istavrit banko diye düşündüydüm .
Yanlışmış :(
:eek:
Ne lüfergillerden ne de istavritgillerden tık yoktu.
Gudubetlik bende diyorum bazen
:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Herşey nasip meselesi ,
Ötesi yok,

Ne demiş Evliyanın biri;

" İnsan sofrada da olsa , kaşığı kadar değil, nasibi kadar yiyebilirmiş ! "

Rastgelsin ;)
Amatör balıkçılığın selameti adına sen gideceğin günü söyle biz gitmeyelim:)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Ben yazıyorum buyrun..bir haftadır her gece üsküdar dan spin ile dişli balık arayışındayım,5 senedir yemli ile dişli avları yaparım çinekop sarıkanat eh ama lüfer bir tane bile tutamadım, spin modasına bende uydum bir takım edindim ama sonuç ortada , kısaca şunu sormak istiyorum " nerede şu spinle lüfer tuttuğunuz bölgeniiiiz "
Tüm anadolu yakasında tek tük çok seyrek olarak balık yapmakta.
3 saat atış yapar bir balık alırsınız.
Kısmet meselesi ,

Lüfer çıkıyormu çıkıyor, ama millet 25 cm lik sarıkanata lüfer deyince
Balıkçılar yaprakları lüfer diye tezgaha koyunca denizden çıkan yaprakta çinekopta lüfer olarak geçiyor

:kötü:

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
E

Erden Eren

Misafir
Dün 8 gibi başlayan davetsiz fırtına sonrası gözle görebildiğim civarda bir ben bir de simaen bildiğim bir abi kaldı. 10:30 gibi şiddeti azalan fırtınada yarım saat şamandıralı çalışıp anca 8-10 parça istavrit alabildim.
Ama tek handikap duvar gibi karşımızdan esen şiddetli fırtına değil, fotoğraftan da görebileceğiniz üzere dişlinin de uğramış olmasıydı.

Ekli dosyalar