Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam yok öyle bir açıklama.
Forumu ve açılan başlıkları da biraz ararştırırsan güncel durumlara dair bilgilenebilirsin. Ama sonuç olarak o şekilde bir açıklama yok. Bilginize.

erdem hocam hadi gozumuz aydın müjdemi isterim 🙂 1 haziranda av yasagı kalkıyor reis olaya et attı 🙂 yanlız bastan soylemekte fayda var maltepe hattı merası cok hayırsız bı meralardır 1 kere yuz gulduruyorsa 100 kez yuz astırır 🙁

erdem hocam hadi gozumuz aydın müjdemi isterim 🙂 1 haziranda av yasagı kalkıyor reis olaya et attı 🙂 yanlız bastan soylemekte fayda var maltepe hattı merası cok hayırsız bı meralardır 1 kere yuz gulduruyorsa 100 kez yuz astırır 🙁

EVET ÜSTAD, DİLE BENDEN NE DİLERSEN, SÖZ. 🙂 🙂 🙂
Ben her sene hiç abartısız 80-90 ayrı gün Maltepe'de avlanıyorum. Mesajının diğer cümlelerine istinaden kapsamlı cevap yazacağım ama önce ufak bir kutlama şart. 😉

Ben her sene hiç abartısız 80-90 ayrı gün Maltepe'de avlanıyorum. Mesajının diğer cümlelerine istinaden kapsamlı cevap yazacağım ama önce ufak bir kutlama şart. 😉

• Beğen
Tepkiler: Mfk

ustadım abartmıs gıbı olmıyım ama 6 yasımdan 41 yasıma kadar ömrüm bu sahıllerde gectı karıs karıs tas taş her yerını cok ıyı bılırım. bır yukarıdaki mesajımda belırttıgım gıbı cok hayırsız bı meradır maltepe bolgesi 1-2 kez yuz guldurur 100 kez yuz astırır oyle bı hayırsız meradır malesef 🙁 hedıye olayına gelıcek olursak latıfe etmıstım 🙂 hedıye almıs kadar oldum tsk ederım sagolun . bu arada sızın adınıza cok sevındım ben haftanın 7 gununden en az 3-4 gunu avda olurum ama sızın kadar bu kadar arzulamadım bu yuzden sızın adınıza cok sevındım sezonun acılmasına. bana gelıcek olursan ben balık tutma olayını akısına bıraktım cunkı benım hedef balıgım dıslı bu aylarda dıslı balıgı havyarlı olur aynı zamanda sular sıcak oldugundan yemesıde lezzetlı olmaz bu yuzden surdurulebılır bır avcılık ıcın donus balıgını tutmayı pek uygun bulmuyorum bu yuzden benım sezon sultanlar ve polo cıkana kadar kapalı oluyor taki ağustos ayı geldıgınde benım sezon balamut avı ıle bırlıkte acılmıs oluyor 🙂

Şükür 🙂 tüm herkesin gözü aydın. 1 kere güldürsün yeter noktasına geldik🙂
Tedbiri elden bırakmadan herkese sağlıklı bir av sezonu olsun inşallah🙂

Dişli buraları terk etmiş sanırım Güzelyalı sadece 1 adet çinekop, aylar sonra keyif verdi 🙂 suya iade

ustadım abartmıs gıbı olmıyım ama 6 yasımdan 41 yasıma kadar ömrüm bu sahıllerde gectı karıs karıs tas taş her yerını cok ıyı bılırım. bır yukarıdaki mesajımda belırttıgım gıbı cok hayırsız bı meradır maltepe bolgesi 1-2 kez yuz guldurur 100 kez yuz astırır oyle bı hayırsız meradır malesef 🙁 hedıye olayına gelıcek olursak latıfe etmıstım 🙂 hedıye almıs kadar oldum tsk ederım sagolun . bu arada sızın adınıza cok sevındım ben haftanın 7 gununden en az 3-4 gunu avda olurum ama sızın kadar bu kadar arzulamadım bu yuzden sızın adınıza cok sevındım sezonun acılmasına. bana gelıcek olursan ben balık tutma olayını akısına bıraktım cunkı benım hedef balıgım dıslı bu aylarda dıslı balıgı havyarlı olur aynı zamanda sular sıcak oldugundan yemesıde lezzetlı olmaz bu yuzden surdurulebılır bır avcılık ıcın donus balıgını tutmayı pek uygun bulmuyorum bu yuzden benım sezon sultanlar ve polo cıkana kadar kapalı oluyor taki ağustos ayı geldıgınde benım sezon balamut avı ıle bırlıkte acılmıs oluyor 🙂
Tekrardan selamlar üstadım. Sabah 4-5'e dek balıktaydım, anca kendime geliyorum. 🙂
Öncelikle dişli konusundaki hassasiyetini tebri ediyorum. Ki eminim tüm balık türleri için bu hassasiyeti gösteriyorsundur. Biliçli avlanmak, ahh keşke herkes demiyorum ama en azından yarımız bilinçli avlanabilsek olumlu anlamda çok şeyin değişeceğine inanıyorum.
Ben sektör gereği 3-4 ay mecburi izinliyim ve Maltepe merasını sadece istavrit avı için kullanıyorum. Mide-bağırsak hastalığıma iyi gelen, ağrı sızısız saatler geçirdiğim tek aktivite balık olduğundan akşam at-çek ile başlıyor, sabah suyuna dek duruyorum çoğu zaman.
Onun harici ekim-mart arası Suadiye civarı Bostancı çakar imiş, Kaşık Adası imiş, Yelkenkaya imiş derken dişli peşindeyim. 🙂 Ama işte bir sürü doktorun çare bulamadığı söz konusu rahatsızlığıma dair günlerce, gecelerce üst üste çıktığım o balık mesaileri beni çok rahatlatıyor.
Selam olsun, sağlık dolu ve bol bereketli avların olsun üstadım.

Pazartesi sabah suyuna yerimizdeyiz inşallah (kartal),
Yarın en avcılarından sarayım çaparileri...🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back