E
Rastgele o zaman, sabah nasipse ben de niyetliyimMaskemizi takıp, sosyal mesafe kuralına riayet ederek ve av bölgemizi temiz tutma temennisiyle 00:00 itibariyle HEPİMİZE RAST GELSİN, İĞNEMİZ KESKİN, AVIMIZ BEREKETLİ OLSUN DEĞERLİ ÜSTADLAR VE HOBİDAŞLAR!
Cuma yokladığım Maltepe Dolgu Alanı'na resmi izin çıkmasıyla bu gece artık tamamen rahat bir kafayla gideceğim. Bu gece ısınma turları, hedef balık kendi denizlerimizin en kolay tutulan ama bence oldukça lezzetli balığı olan isravrit olacak. O açıdan fazla bir hazırlığa gerek yok.
Velhasıl kelam özlemişiz ve en önemlisi HUZURU yeter..

Merhaba abi, bende tuzla da avlanacagim. İstavrit için yeşil sim kullanacağım. Sence en çok hangi sim iş yapar ? Ayrıca daha önce hiç kullanmadım nasıl atılacağını söyler mısın? Son olarak kaç gr kurşun kullanmak gerekir ? Şimdiden yardımın için teşekkür ediyorum.RastgeleMaskemizi takıp, sosyal mesafe kuralına riayet ederek ve av bölgemizi temiz tutma temennisiyle 00:00 itibariyle HEPİMİZE RAST GELSİN, İĞNEMİZ KESKİN, AVIMIZ BEREKETLİ OLSUN DEĞERLİ ÜSTADLAR VE HOBİDAŞLAR!
Cuma yokladığım Maltepe Dolgu Alanı'na resmi izin çıkmasıyla bu gece artık tamamen rahat bir kafayla gideceğim. Bu gece ısınma turları, hedef balık kendi denizlerimizin en kolay tutulan ama bence oldukça lezzetli balığı olan isravrit olacak. O açıdan fazla bir hazırlığa gerek yok.
Velhasıl kelam özlemişiz ve en önemlisi HUZURU yeter..
Kardeşim gündüz yeşil ve kırçıllı akşam saatlerinde ise turuncu iç yapar. Ortalama kurşun ağırlığı 25-30 gram idealdir akıntı olmadigindanMerhaba abi, bende tuzla da avlanacagim. İstavrit için yeşil sim kullanacağım. Sence en çok hangi sim iş yapar ? Ayrıca daha önce hiç kullanmadım nasıl atılacağını söyler mısın? Son olarak kaç gr kurşun kullanmak gerekir ? Şimdiden yardımın için teşekkür ediyorum.Rastgele
Teşekkür ederim abi peki atış nasıl olacak atıp cekicez mi bekleyecek mi biraz?Kardeşim gündüz yeşil ve kırçıllı akşam saatlerinde ise turuncu iç yapar. Ortalama kurşun ağırlığı 25-30 gram idealdir akıntı olmadigindan