Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
24.04.21 Tarihinde dolgu alanda saat 5-9 arası avlandım tek balık dahi yoktu çevremde bir kişi 3-4 tane kıraça aldı veya almadı.

Olan kısıtlı balık Dolgu Alanı Kartal tarafı başlangıcında.
Bist Cafe karşısı, lojistik liman hizası, ilk sağa dönüşte.
Yineliyorum 'olan kısıtlı' balıktan bahsediyorum.
Yazdığın tarihte olsun, bugün olsun söz konusu noktada eli boş dönen olmadı ama öyle 50-60 parça aldım diyen de muhtemelen yoktur. Ben tanıdık abiler, arkadaşlar derken 10-12 kişiyle gün sonu yaptım, ayın 24'üne göre bugün yani 25'i çok verimsiz idi.
Ama hani rakı yanına 2 kişilik tava çıktı yine de. 🙂 Gerçi ben ilk 1,5-2 saat sonunda umudu kestiğimden votkaya başladım. =))
Tam Kapanma dedikleri süreç sonrası balık terk etti bizim hayırsız merayı. E bir de müsilajın zemine iyice oturmuş olması handikapı var.

Herkes bir umut şamandıra akşamlarını beklemekte.

Olan kısıtlı balık Dolgu Alanı Kartal tarafı başlangıcında.
Bist Cafe karşısı, lojistik liman hizası, ilk sağa dönüşte.
Yineliyorum 'olan kısıtlı' balıktan bahsediyorum.
Yazdığın tarihte olsun, bugün olsun söz konusu noktada eli boş dönen olmadı ama öyle 50-60 parça aldım diyen de muhtemelen yoktur. Ben tanıdık abiler, arkadaşlar derken 10-12 kişiyle gün sonu yaptım, ayın 24'üne göre bugün yani 25'i çok verimsiz idi.
Ama hani rakı yanına 2 kişilik tava çıktı yine de. 🙂 Gerçi ben ilk 1,5-2 saat sonunda umudu kestiğimden votkaya başladım. =))
Tam Kapanma dedikleri süreç sonrası balık terk etti bizim hayırsız merayı. E bir de müsilajın zemine iyice oturmuş olması handikapı var.

Herkes bir umut şamandıra akşamlarını beklemekte.

Hocam bende şamandıranın daha iyi olacağını düşünüyorum bizim buralarda. O da nasipse 1 Haziran sonrası artık...

Merhabalar,
28.05.2021 sabah 05:30 ile 08:30 arasında Maltepe dolgu alanında çapari ile istavrit denedim. 3 saat boyunca yalnızca 3 tane kıraça tutabildim. Çevremdekilerde aynı şekilde hiç tutamadı. LRF denedim hiç balık gelmedi. Akşam yemli denemek istiyorum, sabah yakaladığım istavritleri yem amaçlı kullansam olur mu ? Maltepe dolgu alanında yem olarak ne kullanabiliriz ? Çapariden ümidi kesince yemliye yöneleyim dedim. Ek olarak Maltepe dolgu alanında lrf ile balık alabilen var mı? Varsa akşam saatlerinde mi avlanıyorsunuz ? Silikon mu kullanıyorsunuz ? Teşekkürler.

Merhabalar,
28.05.2021 sabah 05:30 ile 08:30 arasında Maltepe dolgu alanında çapari ile istavrit denedim. 3 saat boyunca yalnızca 3 tane kıraça tutabildim. Çevremdekilerde aynı şekilde hiç tutamadı. LRF denedim hiç balık gelmedi. Akşam yemli denemek istiyorum, sabah yakaladığım istavritleri yem amaçlı kullansam olur mu ? Maltepe dolgu alanında yem olarak ne kullanabiliriz ? Çapariden ümidi kesince yemliye yöneleyim dedim. Ek olarak Maltepe dolgu alanında lrf ile balık alabilen var mı? Varsa akşam saatlerinde mi avlanıyorsunuz ? Silikon mu kullanıyorsunuz ? Teşekkürler.
Merhaba bu haftaiçi sabah komşularım çapari ile kıraça alırken ben lrf silikon denedim. Kısa bir süre 6 tane iri boy istavrit aldım ancak devamı gelmedi. Bu sabah yine lrf silikon, jig, sahte ne varsa denedim. En ufak vuruş alamadım.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba bu haftaiçi sabah komşularım çapari ile kıraça alırken ben lrf silikon denedim. Kısa bir süre 6 tane iri boy istavrit aldım ancak devamı gelmedi. Bu sabah yine lrf silikon, jig, sahte ne varsa denedim. En ufak vuruş alamadım.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sabah bende öyle yaptım, çapari iş yapmayınca lrf ye geçtim. İsome pembe, isome kırmızı, fujin baby, savagear slikon, kendo baby jig denedim tek vuruş dahi alamadım 🙂 Yemli iş yapıyor mu acaba , ona göre akşam 6 dan sonra bir daha gideceğim 🙂

Pendik’te 12 parça aldım saat 9 sonra yapıyor yasaktan çekindiğim için topladım devam eden doldurmuştur kovayı muhtemel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazartesi 8 parça, Çarşamba 1 parça alabildim. Dün akşam berbattı durum salya kaplamıştı her tarafı.
Bi kaç atış yapayım dedim, takım kopardım. En verimli sahtem DUO gitti. Floating olsa atlayacaktım suya ama maalesef sinking modeli... 🙁
Çok ekmeğini yemiştim...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar,
Dişli için yemli yapmak niyetiniz var ise boşa çabalamayın dönüş balığı yemlide av vermez kolay kolay..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back