Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selamlar.
Haftaya bir hafta iznim var Küçükyalı sahilde istavrit durumu nasıl bilen var mı ? Zamanı orada geçirmeye değer mi acaba ?

Bu takvimde bizim buralardan - kıyıdan anca ve en fazla dişli için yemlik istavrit alabilirsin. Hani o bile çok çok düşük ihtimal artık.

dün akşam tuzla'da spin ile bir adet lüfer aldım. akşam saatleri vurdu. ondan sonra bir saat kadar daha iki kişi attık ama başka vurmadı. yemlide de canlı istavriti bir tanesi parçaladı ama alamadık. yani tek tük de olsa balık buralarda geziniyor. denemek lazım.

akşam saat 6 civarında tuzla'dan spin ile alınmıştır. ondan sonra iki saat daha attım tık demedi. öncekini de o saatlere yakın almıştım. saat beşten sonra hava kararana dek denemek lazım sanki.

Dosyalar

• lüfer.jpg
    lüfer.jpg
    52 KB · Okunma: 232

akşam saat 6 civarında tuzla'dan spin ile alınmıştır. ondan sonra iki saat daha attım tık demedi. öncekini de o saatlere yakın almıştım. saat beşten sonra hava kararana dek denemek lazım sanki.
Massallah boyu da cussesi de sahane , tebrikler, hizlansa artik da bizi bogazdaki kargasadan kurtarsa.

Bu akşam Pendik-maltepe hattında spin çalışmalarına başlıyorum inşallah..
Bakalım noolur..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu boyda bir tane de çıkaramadığım var. Başka da vuruş olmadı...
IMG_20211014_194158.jpg

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah. Nerede aldınız hocam?

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam (Pazartesi) Kartal Migros civarı, 19.30-21.30 arası 18-19 cm'lik 2 Çinekop, 31 cm'lik 1 Lüfer aldım. Bir de kaçırdım. Çinekopları ölümcül yara aldıkları için alıkoymak zorunda kaldım. Lüfer ise her zamanki gibi kıyıya 1-2 metre kala sahteye atladı. 22.30 gibi hareket olmayınca avı sonlandırdım. Sahte: Duel Hardcore Minnow 130F F921 Haj 13 cm 13 gr. Herkese bol şans...

Back