Uzunlar civarı için dişlinin kıyılaması 10 Mayıs gibi. En azından son 4 senedir böyle oldu. Umarım bu sene de boş geçmez.Pendik uzunlarin ilerisi 3 saat civari spin sonuc sifir..6-7 kisi daha vardi alan gormedim

Uzunlar civarı için dişlinin kıyılaması 10 Mayıs gibi. En azından son 4 senedir böyle oldu. Umarım bu sene de boş geçmez.
Tabi vakti olan denemeye devam etmeli ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O civar için son bir hafta, 10 gündür çok çok nadir olarak Lüfer alındığını duydum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Buralar için zor tabi. Sanırım öncelik müjdemiz İstavritten yana olacak.
Bölgede deneme yapıyorum,
Nadir de olsa balık giriyor
Ama tek tük, O kadar deneyenlere rağmen ancak 1 2 tane şansa çıkıyor
Çıkmadığı da çok oluyor
Öncüler diyebiliriz.
Aman aman bir balık yok
henüz teşrif etmediler sultanlar.
bekliyoruz denemelere devam
Kartal'da Lrf ile akşam suyunda (19:00/20:30) vuruş dahi alamadım.
Siz ve sizin gibi değerli birkaç paylaşımcı olta balıkçısı değerli insanları tenzih ederek yazıyor, yineliyorum.
3 senedir, yaz kış, -1 derecede bile burada sürekli rapor verdim.
Nice insanlar özelden mesaj attı, nice insanlar buradan ulaşarak yanımıza geldi, en kötü 60-70 parça istavrit, benim verdiğim tekeler ile irili ufaklı 1-2 parça bile olsa eşkina aldı ve yine o nice insan sonrasında bir selamı esirgeyip, işi düşünce "Ne oldu abi, başladı mı, kıyıladı mı balık?" diye mesaj attı.
O yüzden de bizim bu Tuzla-Kadıköy hattına dair bundan böyle gerçek anlamda bir balık avı başladığında, fotoğrafı atıp, altına yanlış bilgi vermekten zevk alacağımı bir kez daha yinelemek istiyorum.
2 mesaj öncesinde de bunu vurgulamıştım. Ben geçen gece şiddetli yağmur altında 10 istavrit-1 zargana aldım. Canım çıktı ve yine verimsiz bir av oldu ama diyorum ya; verimli avların da elbet zamanı gelecek ve benim gibileri enayi yerine koyanlara güzel goller atacağım. İyiniyet denilen şey enayilik olarak algınıyorsa, o halde oyunu kurallarına göre oynamakta fayda var. 😉
Teşekkürler hobidaş, tespitlerin çok doğru. Üzerine anlatılacak o kadar çok şey var ki neyse... Balık kıyıladıktan sonra herkese bol şans... 👍😉Siz ve sizin gibi değerli birkaç paylaşımcı olta balıkçısı değerli insanları tenzih ederek yazıyor, yineliyorum.
3 senedir, yaz kış, -1 derecede bile burada sürekli rapor verdim.
Nice insanlar özelden mesaj attı, nice insanlar buradan ulaşarak yanımıza geldi, en kötü 60-70 parça istavrit, benim verdiğim tekeler ile irili ufaklı 1-2 parça bile olsa eşkina aldı ve yine o nice insan sonrasında bir selamı esirgeyip, işi düşünce "Ne oldu abi, başladı mı, kıyıladı mı balık?" diye mesaj attı.
O yüzden de bizim bu Tuzla-Kadıköy hattına dair bundan böyle gerçek anlamda bir balık avı başladığında, fotoğrafı atıp, altına yanlış bilgi vermekten zevk alacağımı bir kez daha yinelemek istiyorum.
2 mesaj öncesinde de bunu vurgulamıştım. Ben geçen gece şiddetli yağmur altında 10 istavrit-1 zargana aldım. Canım çıktı ve yine verimsiz bir av oldu ama diyorum ya; verimli avların da elbet zamanı gelecek ve benim gibileri enayi yerine koyanlara güzel goller atacağım. İyiniyet denilen şey enayilik olarak algınıyorsa, o halde oyunu kurallarına göre oynamakta fayda var. 😉