Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman Buğra ne hocası. Bende acemiyim senin gibi. Bence çıkar istavrit ama bildiğimden değil gördüğümü söylüyorum Tuzla - kadıköy arası istavrit çaparisi atanlar hep şamandıra kullanıyor sanırım çok sığ olduğu için fazla takılma sorunu oluyor. Bazı balıkçılarda spin takımı için yapılmış özel kısa çapariler var. Normal çapariyi alıp atayım dersen spin kamışın boyu kısa gelir zaten verimli atış yapamazsın bana göre. yanlışım var ise ustalar düzeltir.
önce şamandıranın ağırlığını ölçmem gerek o zaman. yoksa kamışı kırabilirim yada direk surf kamışımı götürebilirim. 30gr kurşunun orada batacağını düşünmüyorum umarım takılma sorunu yaşamam

önce şamandıranın ağırlığını ölçmem gerek o zaman. yoksa kamışı kırabilirim yada direk surf kamışımı götürebilirim. 30gr kurşunun orada batacağını düşünmüyorum umarım takılma sorunu yaşamam
Forumda araştırırsan tahminen vardır bu takımın bilgisi. inan bende bilmediğim için yardımcı olamıyorum.

1 Mayıs dönüşü anca koyabildim.
Emeğin ve emekçilerin bu kutsal günü güzel, güneşli ve insan haklarına bağlı bir geleceğe vesile olur umarım.

index.jpg

Evet zor bizim buralar ben çoktandır gitmedim sakatlıktan beridir ama takip ediyorum ara ara ufaktan başlar istavrit almışsınız gerçi nasip .Emeğine saygı duyarım bende çok uğraştım maltepe Pendik arası girmediğim girmediğim Yer kalmadı kıyı olarak kısır çok anca tekneden iş yapan yerler mevcut kolay gelsin rastgele .

SM-T500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlık derken, geçmiş olsun, ne oldu hocam? Ve şimdilerde nasılsın?

TSK ederim sağolasın. Sag Omuzu kırdım 6 ay sonrada sol kolumu sonrasindada koptuk tabi vs zor iş şimdi arada spin denemeleri yapmıştım bıraktım iyice artık.

SM-T500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Herkese iyi bayramlar..
Dişli yoklaması alan var mı son 1 haftada acep pendik-maltepe hattında?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back