Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyı şeridi hareketli. Anadolu yakası meralarınızı deneyin. Kaşık maket karışık toplam 10 parça çinekop sarıkanat karışık. Güneş batmaya yakın toplamda 1 saat kadar av veriyor.

Nomura hiro camou 2.28 4-17 gr
Abu garcia superior 1000s
Momoi ryujin 0.10 mm ip

Herkese iyi forumlar.
82A0006F-2157-46C9-8278-9CB823A244E0.jpeg

Buyur hocam? 🙂
Şayet bu tepkin tam nokta, net adres vermediğimden ötürü ise; ne Şile tarafında ne de Tuzla-Kadıköy hattında asla nokta vermeyeceğimi, versem de yanlış vereceğimi beyan ettiğim eski bir mesajımı alıntılayarak kendi adıma konuyu kapatırım. Altta kendimçe geçerli gerekçelerim yazılıdır. İyi geceler.

Siz ve sizin gibi değerli birkaç paylaşımcı olta balıkçısı değerli insanları tenzih ederek yazıyor, yineliyorum.
3 senedir, yaz kış, -1 derecede bile burada sürekli rapor verdim.
Nice insanlar özelden mesaj attı, nice insanlar buradan ulaşarak yanımıza geldi, en kötü 60-70 parça istavrit, benim verdiğim tekeler ile irili ufaklı 1-2 parça bile olsa eşkina aldı ve yine o nice insan sonrasında bir selamı esirgeyip, işi düşünce "Ne oldu abi, başladı mı, kıyıladı mı balık?" diye mesaj attı.
O yüzden de bizim bu Tuzla-Kadıköy hattına dair bundan böyle gerçek anlamda bir balık avı başladığında, fotoğrafı atıp, altına yanlış bilgi vermekten zevk alacağımı bir kez daha yinelemek istiyorum.
2 mesaj öncesinde de bunu vurgulamıştım. Ben geçen gece şiddetli yağmur altında 10 istavrit-1 zargana aldım. Canım çıktı ve yine verimsiz bir av oldu ama diyorum ya; verimli avların da elbet zamanı gelecek ve benim gibileri enayi yerine koyanlara güzel goller atacağım. İyiniyet denilen şey enayilik olarak algınıyorsa, o halde oyunu kurallarına göre oynamakta fayda var. 😉

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kıyı şeridi hareketli. Anadolu yakası meralarınızı deneyin. Kaşık maket karışık toplam 10 parça çinekop sarıkanat karışık. Güneş batmaya yakın toplamda 1 saat kadar av veriyor.

Nomura hiro camou 2.28 4-17 gr
Abu garcia superior 1000s
Momoi ryujin 0.10 mm ip

Herkese iyi forumlar.119566 dosyayı görüntüle

Tebrikler. Devamı gelsin, daimi olsun. Selamlar.

Back