Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buyur hocam? 🙂
Şayet bu tepkin tam nokta, net adres vermediğimden ötürü ise; ne Şile tarafında ne de Tuzla-Kadıköy hattında asla nokta vermeyeceğimi, versem de yanlış vereceğimi beyan ettiğim eski bir mesajımı alıntılayarak kendi adıma konuyu kapatırım. Altta kendimçe geçerli gerekçelerim yazılıdır. İyi geceler.

Muhtemelen doğru tespit,
Yeni üye

Kıyı şeridi hareketli. Anadolu yakası meralarınızı deneyin. Kaşık maket karışık toplam 10 parça çinekop sarıkanat karışık. Güneş batmaya yakın toplamda 1 saat kadar av veriyor.

Nomura hiro camou 2.28 4-17 gr
Abu garcia superior 1000s
Momoi ryujin 0.10 mm ip

Herkese iyi forumlar.119566 dosyayı görüntüle
Tebrikler Can, bende dün pendik tarafında denedim güneş batmadan yarım saat önce başlayıp battıktan sonra 1 buçuk 2 saate yakın daha ama maalesef vuruş bile olmadı. Raporunun da böylece vermiş olayım.

Buyur hocam? 🙂
Şayet bu tepkin tam nokta, net adres vermediğimden ötürü ise; ne Şile tarafında ne de Tuzla-Kadıköy hattında asla nokta vermeyeceğimi, versem de yanlış vereceğimi beyan ettiğim eski bir mesajımı alıntılayarak kendi adıma konuyu kapatırım. Altta kendimçe geçerli gerekçelerim yazılıdır. İyi geceler.
Merhaba, mera vermemenizi saygıyla karşılıyor, buna da destek veriyorum. Zaten gerek duymuyorum balık olsa da olmasa da yerlerimden ayrılmıyorum. Ama mera bilgisi vermeme adına insanları başkalarının meralarına yığmayı da doğru bulmuyorum. Zira bunu okuyan bir tek soran arkadaş olmuyor. Yanıma gelip "abi nasıl tutuyorsun, nasıl yapıyorsun" dedikten sonra ertesi gün 6-7- kişiyle gelenleri ve 1 hafta, 10 gün merama çöktüklerini biliyorum. Tutamadıktan sonra anca istilaya son veriyorlar. Ben LRF'ciyim, belli kayalarım var, inan ki yer bulamıyorum. Keşke hiç bölge ismi vermeseymişsiniz. Beni yanlış anlamayın, dostane söylüyorum. Yoksa buna karışmaya haddimin olmadığını biliyorum. Saygılar, bol şans...

Bu senenin ilk Çinekop'unu tuttum. Yakında sen de alırsın. Denemelere devam...
Denemeden duramıyoruz zaten Hakan Bey 🙂 dışım dursa içim durmuyor. Arada tek tük gelse meret yetecek aslında zaten yemeyeceğim balığı asla alıkoymuyorum bakalım inşallah yakında bende ''içi dolu'' bir rapor yazacağım. Bu arada önceki mesajımda umutmuşum tebrikler 👏

Bu akşam maltepede spin'e cıkacağım cumartesinden sonra ilk kez bakalım yüzümüz gülecek mi. 🙂

Back