Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tükenmez bütün av bayilerinde var👍 deneme yanılma yapmak lazım.
sözüm meclisten dışarı, istanbul avcılarının birçoğunun yamyam gibi davranmasına atıfta bulunmak istemiş ve bir tık tariz yapmak istemiştim ama olmadı galiba. misal burada çok meşhur ve istanbulluların uğrak yeri olan bir merada sizi balık alırken gören istanbullu bir arkadaş eğer sahteyi kesebildiyse yandınız; o sahteyi artık stoklarda bulmak neredeyse imkansız oluyor kısa vadede.
nasıl, ne şekilde, nasıl bu kadar hızlı örgütleniyorlar, aklım almıyor.
velhasılı, istanbul’da değilim. sahteyi paylaşmamanızı da anlıyorum. sadece takılmak istemiştim. bol avlar 🙂

sözüm meclisten dışarı, istanbul avcılarının birçoğunun yamyam gibi davranmasına atıfta bulunmak istemiş ve bir tık tariz yapmak istemiştim ama olmadı galiba. misal burada çok meşhur ve istanbulluların uğrak yeri olan bir merada sizi balık alırken gören istanbullu bir arkadaş eğer sahteyi kesebildiyse yandınız; o sahteyi artık stoklarda bulmak neredeyse imkansız oluyor kısa vadede.
nasıl, ne şekilde, nasıl bu kadar hızlı örgütleniyorlar, aklım almıyor.
velhasılı, istanbul’da değilim. sahteyi paylaşmamanızı da anlıyorum. sadece takılmak istemiştim. bol avlar 🙂
İnceyi yakaladım merak etmeyin😎

Eşimin tek başına yaptığı av.
2 saat kadar sürdü. 🙂

index.jpg

Maltepe dolgu alanında akşam 7 den sonra seyrekte olsa istavrit yaptı. Boylar gayet güzel. Sabah suyuna da gittim ama verimsizdi. Konser eşliğinde güzel bir av yaptık.

Maltepe dolgu alanında akşam 7 den sonra seyrekte olsa istavrit yaptı. Boylar gayet güzel. Sabah suyuna da gittim ama verimsizdi. Konser eşliğinde güzel bir av yaptık.

Bu aralar kuvvetli ihtimal dişliden yahut kestiremediğim başka sebeplerden ötürü akşam, gece yarısı istavriti çok seyrekleşti dolguda. Boylar iri lakin kıyıladığı vakit çok sınırlı evet.

C.tesi Kartal sahile indim spin için sahil boyunca ne yazık ki ağlar vardı bir an önce bu işe dur denilmeli.

O ağlar kanunen yasak değil arkadaşlar.
Lakin çoğu zaman şamandıra hizasına kadar gelip, insanlara atış yaptırmamaları ise vicdanen, ahlaken ters tabi.

Back