Tükenmez bütün av bayilerinde var👍 deneme yanılma yapmak lazım.söyleyin de icabında biz de alalım,
maksat tükenmeden yetişmek 🧐
😀😀
Tükenmez bütün av bayilerinde var👍 deneme yanılma yapmak lazım.söyleyin de icabında biz de alalım,
maksat tükenmeden yetişmek 🧐
😀😀
sözüm meclisten dışarı, istanbul avcılarının birçoğunun yamyam gibi davranmasına atıfta bulunmak istemiş ve bir tık tariz yapmak istemiştim ama olmadı galiba. misal burada çok meşhur ve istanbulluların uğrak yeri olan bir merada sizi balık alırken gören istanbullu bir arkadaş eğer sahteyi kesebildiyse yandınız; o sahteyi artık stoklarda bulmak neredeyse imkansız oluyor kısa vadede.Tükenmez bütün av bayilerinde var👍 deneme yanılma yapmak lazım.
İnceyi yakaladım merak etmeyin😎sözüm meclisten dışarı, istanbul avcılarının birçoğunun yamyam gibi davranmasına atıfta bulunmak istemiş ve bir tık tariz yapmak istemiştim ama olmadı galiba. misal burada çok meşhur ve istanbulluların uğrak yeri olan bir merada sizi balık alırken gören istanbullu bir arkadaş eğer sahteyi kesebildiyse yandınız; o sahteyi artık stoklarda bulmak neredeyse imkansız oluyor kısa vadede.
nasıl, ne şekilde, nasıl bu kadar hızlı örgütleniyorlar, aklım almıyor.
velhasılı, istanbul’da değilim. sahteyi paylaşmamanızı da anlıyorum. sadece takılmak istemiştim. bol avlar 🙂
Maltepe dolgu alanında akşam 7 den sonra seyrekte olsa istavrit yaptı. Boylar gayet güzel. Sabah suyuna da gittim ama verimsizdi. Konser eşliğinde güzel bir av yaptık.
Bence oltayı bırak Erden 🙂