Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sene bizim bu hatta ne hikmetse teke hiç iş yapmadı. Ve boru kurdu da malum, çok zor, çok seyrek tedarik edebiliyoruz.
Ama işte tek tük tedarik ettiğimiz son 2 haftadır yeniden güzel eşkina avları yapmaya başladık.

Bugün Maltepe'de kar yağdı ve en büyük eğlencemiz, asıl vakit geçirdiğimiz istavritin kıyılaması biraz daha zaman alacak gibi gözüküyor. Şubat ayında istavrit avlıyorum, mart ayında izmaritler, menekşeler geliyor, nisan ayında kar yağıyor. Bildiğin komedi filmi gibi bir şey.

Bu sene bizim bu hatta ne hikmetse teke hiç iş yapmadı. Ve boru kurdu da malum, çok zor, çok seyrek tedarik edebiliyoruz.
Ama işte tek tük tedarik ettiğimiz son 2 haftadır yeniden güzel eşkina avları yapmaya başladık.

Bugün Maltepe'de kar yağdı ve en büyük eğlencemiz, asıl vakit geçirdiğimiz istavritin kıyılaması biraz daha zaman alacak gibi gözüküyor. Şubat ayında istavrit avlıyorum, mart ayında izmaritler, menekşeler geliyor, nisan ayında kar yağıyor. Bildiğin komedi filmi gibi bir şey.
Öncelikle merhaba uzun süredir takip ediyorum ama ilk kez yazacağım,bizim sahil kısmında kartal-Maltepe arasında eskina avlarında silikon solucan veya boru kurdu etkili olur mu?
teşekkür ederim şimdiden

Öncelikle merhaba uzun süredir takip ediyorum ama ilk kez yazacağım,bizim sahil kısmında kartal-Maltepe arasında eskina avlarında silikon solucan veya boru kurdu etkili olur mu?
teşekkür ederim şimdiden
Melih Merhaba,

Hem boru kurdu hem de lrf silikonu belirttiğin hatta etkili oluyor. Boru kurdunu şamandıralı atan da var direkt dip takımı ile atan da var biraz tercih biraz da atılacak yerin dip yapısını bilmek ile alakalı bir durum.

Nisan -Ağustos arası dönem üreme dönemi .Agustostan sonra avlanmasında fayda var .Boru kurdu ve silikon ile av yapabilirsiniz ,biraz ispariler canınızı sıkabilir ama.

Senelerdir ve hatta müsilaj tüm sahili kaplamışken bile bu takvimde sabah 6-7 gibi at çek ile güzel istavrit alırken bu aralar balık SIFIR.
Korkarım ki 29 Mart'ta yazdığım üzere, bu sene balık geç kıyılayacak.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Dün akşamdan bir kare bir de video paylaşacağım.
İşe 3 saatlik uykuyla gitmeme değdi. Ama tek sorun yine YEMSİZLİK, KURTSUZLUK idi maalesef. Neyse, hafta sonu çoğu hobidaşımızın av günleri, bu bağlamda herkese şimdiden rastgele.

JPEG-1 çalışma.jpg

Back