Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

AuraEmre

Yeni Üye
Adı
Emre D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maltepe sahilden büyük her hangi bir balık alan yokmu at-çek ile. ^^

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Maltepe sahilden büyük her hangi bir balık alan yokmu at-çek ile. ^^
Maltepe sahilde büyük balık için nisan-mayıs ve ekim-kasım dönemleri ideal olan zaman dilimi. (Çinekop-sarıkanat-lüfer için)
Mayıs-temmuz döneminde yemli Eşkina alabilirsin (karanlık bölgeleri sever) (gece avı)
Özellikle sonbahar aylarında yine yemli kırlangıç için şansını deneyebilirsin (gündüz avı)

Bu sıralar sadece istavrit alabilirsin o da kıraçe...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Maltepe sahilde büyük balık için nisan-mayıs ve ekim-kasım dönemleri ideal olan zaman dilimi. (Çinekop-sarıkanat-lüfer için)
Mayıs-temmuz döneminde yemli Eşkina alabilirsin (karanlık bölgeleri sever) (gece avı)
Özellikle sonbahar aylarında yine yemli kırlangıç için şansını deneyebilirsin (gündüz avı)

Ekleme yapayım, kefal seversen eğer belli noktalarda yaz aylarında alabilirsin, kiriş gibi kefaller gezer özellikle atık suların denize karıştığı yerlerde...

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Ekleme yapayım, kefal seversen eğer belli noktalarda yaz aylarında alabilirsin, kiriş gibi kefaller gezer özellikle atık suların denize karıştığı yerlerde...

dün dragosta cafe bir kova ekmeği denize döktü tek bir kefal gelmedi

AuraEmre

Yeni Üye
Adı
Emre D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Bilgi için teşekkürler. Koca deniz kurumuş resmen.

berkay099

Yeni Üye
Adı
Berkay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uzun süre sonra İstanbul'a döner dönmez dolgu alanına indim. Durumlar söylenilen kadar vasat mı diye gerçekten de öyleymiş. Kraça bile denmeyecek boyutta istavritler kovalara giriyor. Buna bereket diyen hobidaşları duydum. Münakaşaya girmemek için tek kelime söylemeden uzaklaştım...
Yaz ayları gelince istavritin boyutları ufaldığında ben gündüz yemli ava geçerim. Temmuz Ağustos civarı denemeler yapmanızı tavsiye ederim. O an ne balık varsa gelebilir. Eğer o gün şansınıza balık varsa her açıdan sizi çok daha fazla tatmin eder. Ben de bir hafta içerisinde çıkmayı düşünüyorum ava. Eğer sonuç alırsam da yine soluğu burada alırım. Oltası suda olan herkese rastgelsin, iyi forumlar. 👋

AuraEmre

Yeni Üye
Adı
Emre D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kraça (kraçadan bile küçükler) tutanların büyük bölümü teknoloji düşmanı, hayatında internet nedir bilmeyen ihtiyarların hobisi. Buradan yazdıklarımızı görmeyecekler haliyle. Hafta sonu sahilde adam atamıyorsunuz, maltepe sahili kaliteli insanların geldiği yer kadar varoş ve serseri de bir hayli çok. İnsanlar biraz görgülü olmayı öğrense keşke.

Denizi rahat bıraksalar çok güzel olacak.

E

Erden Eren

Misafir
Kraça (kraçadan bile küçükler) tutanların büyük bölümü teknoloji düşmanı, hayatında internet nedir bilmeyen ihtiyarların hobisi. Buradan yazdıklarımızı görmeyecekler haliyle. Hafta sonu sahilde adam atamıyorsunuz, maltepe sahili kaliteli insanların geldiği yer kadar varoş ve serseri de bir hayli çok. İnsanlar biraz görgülü olmayı öğrense keşke.

Denizi rahat bıraksalar çok güzel olacak.
Özellikle ticari turlarda nice hakim, üst düzey bürokrat ve onlarca CEO gördüm, kıraçayı aldılar, yaprağı aldılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

pars

Aktif Üye
Hepiniz insanlardan şikayetcisiniz. Hükümet kurallar koyar kolluk kuvetleri o toplumsal ve yasal kuralların takipcisi olur. İnsana saygının olmadı yerde kıracayı tutan adama laf mı söylüyorsunuz. Amatör balıkcılık sertikasını para ile mi aldınız yoksa eğitim alarak mı? İşte sorunun kaynağı burada. Kendimizi kandırıyoruz. Suçlu kuralları koyanlar ve uygulamayanlar.