Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu cumartesi kartal sahilde kırlangıç için olta salladık. havanın bir anda aşırı ısınmasından olsa gerek vatoz bile vurmadı. akşamında istavrit de yoktu. böyle bir şey ilk defa yaşıyorum.

hafta sonu c.tesi beylerbeyinde camii önündeydim. ben takım acmadım,açanlara da akşam saatlerinde istavrit bile denk gelmiyordu.

o sırada birisi kurşun arkasıyla gayet büyük bir kırlangıç aldı.

ancak sonrası daha ilginç,, adam balığı iki kat yaptı kovasına daldırdı, bunu elimden alırlar diye kaçarak uzaklaştı gitti. boyu da dediğim gibi çok güzeldi balığın. neden korktuki acaba anlamadım.

Cts günü üsküdar cami yanı sabahladım. 1 adet iskorpit yakaladım suya saldım.
zargana denedim pek verimli olmadı bayatdı sanırım balıkcıdan 3 adet almıştım.
2 adet kefal yakaladım lüfer takımına sardım gönderdim sonuç bu 🙂 1.cm ile kaçırmışım.
çok kalabalıktı çokk . 1mt arayla insanlar olta atıyordu ve sonuç balık yok denecek kadar.
Untitled-1 copy.JPG

o sırada birisi kurşun arkasıyla gayet büyük bir kırlangıç aldı.

ancak sonrası daha ilginç,, adam balığı iki kat yaptı kovasına daldırdı, bunu elimden alırlar diye kaçarak uzaklaştı gitti. boyu da dediğim gibi çok güzeldi balığın. neden korktuki acaba anlamadım.

Tuhaf ama vardır bir açıklaması elbet. 🙂

2 adet kefal yakaladım lüfer takımına sardım gönderdim sonuç bu 🙂 1.cm ile kaçırmışım.

Geçmiş olsun. 🙂

Merhabalar balıkçılığa yeni başladım. Dün suadiyeden istavrite attım hiç bir şey gelmedi. Kadıköy Maltepe hattı arasında istavrit-çinekop çekebileceğim bir yer var mı?

Merhaba,
Kartal veya Maltepe sahilde sabah suyunda sandal kiralamak istiyoruz.
İstavrit için gitmeyi planlıyoruz.
Sandalcıların yerini tarif edebilir misiniz?

Abi istavrit icin sandala ne hacet, cinekopa gidin bari zamani gelince. Gece avi icin kucukyali bakikci barinaginda tur duzenleyenler var. Rastgelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back