E
Abi maşallah, takım ve yem bilgisini paylaşma şansın olabilirse çok sevinirim. 🙂@ErdenEren
Hangi disiplin ile avlanacaksınız? Spin ila avlanmayı düşünüyorsanız Pendik sosyal tesisler civarı. LRF avı yapacaksanız Tuzla marina civarı, Tuzla sosyal tesisler tarafı. Surf ile yemli av yapacaksanız yine sosyal tesisler taraflarından av yapabilirsiniz. Eğer lüfer tutma düşüncesindeyseniz daha av vermiyo o taraflar.Hepinize merhaba arkadaşlar tuzlaya yeni geldim bodrumdan geliyorum ve burda nerede balık tutulur bilmiyorum önerebileceğiniz yerler varsa çok mutlu olurum.
Çok teşekkürler, lrf avında en çok ne balığı olur bu taraftaHangi disiplin ile avlanacaksınız? Spin ila avlanmayı düşünüyorsanız Pendik sosyal tesisler civarı. LRF avı yapacaksanız Tuzla marina civarı, Tuzla sosyal tesisler tarafı. Surf ile yemli av yapacaksanız yine sosyal tesisler taraflarından av yapabilirsiniz. Eğer lüfer tutma düşüncesindeyseniz daha av vermiyo o taraflar.
Kumuluk tarafta mırmır. Kayalık taraflarda eşkina, iskorpit, ispari arada kırlangıçta çıkıyo. Bazen levrek bile yokladığı oluyo.Çok teşekkürler, lrf avında en çok ne balığı olur bu tarafta