Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Mrb. yeni bir kamış aldım komple mavi renk ama niyetim uç bölümü sprey boya ile boyamak acaba zarar verirmi oltaya .
niyetim fosforlu yada beyaz bi renk oluşturmak sizce nasıl bir boya olabilir veya tavsiyeniz nelerdir.
En uç 20 cm lik kısmı boya. Yüzüğe boya bulaştırma, atışta misinayı kopartırsın (sürtünmeden dolayı)
IMG_20240220_000904.jpg

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KuzeeN

Üye
Adı
Hakan
Mrb. yeni bir kamış aldım komple mavi renk ama niyetim uç bölümü sprey boya ile boyamak acaba zarar verirmi oltaya .
niyetim fosforlu yada beyaz bi renk oluşturmak sizce nasıl bir boya olabilir veya tavsiyeniz nelerdir.
Yapı marketten fosforlu bant aldım çok kalın geldi. Kamış inceliğinde kıvrılmıyor bile. Kullanmayı düşünenlerin aklında olsun.

E

Erden Eren

Misafir
Maltepe Dolgu Alanı Cuma Raporu :

Çin Kurdu, teke ve karides ile ne eşkina ne istavrit ne de mezgit..
8 saat boyunca SIFIR BALIK.
Üstelik üşenmedim, dolgu boyunca 3 ayrı noktayı denedim.

Ve malum takvim geldi, şubat sonu-nisan ortasını kapsayan, bizim burada neredeyse yosunun dahi gelmediği en berbat takvime girdik maalesef.

aksaçlı

Yeni Üye
Adı
tuncay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yapı marketten fosforlu bant aldım çok kalın geldi. Kamış inceliğinde kıvrılmıyor bile. Kullanmayı düşünenlerin aklında olsun.
hobimarketden glow boya aldım .ilk sprey boya ile beyaz zemin oluşturdum sütüne glow boya ve onunda üstüne parlatıcı oje .
kalın katman olmadı ilerleyen zamanda göreceğiz kullanım ömrünü.
IMG_8783 kopya kopya.JPG

es.barış61 arkadaşın tavsiyesiyle yaptım sağolsun.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hobimarketden glow boya aldım .ilk sprey boya ile beyaz zemin oluşturdum sütüne glow boya ve onunda üstüne parlatıcı oje .
kalın katman olmadı ilerleyen zamanda göreceğiz kullanım ömrünü.
Ekli dosyayı görüntüle 123825
es.barış61 arkadaşın tavsiyesiyle yaptım sağolsun.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Gece yemli avlarda kafa lambasıyla veya telefon ışığıyla biraz besleme yap (glow boyanın ışığı belli süre hapsetme özelliği var) güzel göründüğünü sen de farkedeceksin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Süleyman Ş.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Herkese merhaba, Maltepe bölgesinde kıyıdan olta atılan konumlar nereleri acaba? Bugün maltepe sahildeki parklarda yürüdüm hiç olta atan göremedim. Amatör balıkçılıkta çok yeniyim hiç bilmiyorum nerede atılır

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dogru yerler, Nisan sonu oralar hep oltaci dolar. Simdi kiyida balik yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Herkese merhaba, Maltepe bölgesinde kıyıdan olta atılan konumlar nereleri acaba? Bugün maltepe sahildeki parklarda yürüdüm hiç olta atan göremedim. Amatör balıkçılıkta çok yeniyim hiç bilmiyorum nerede atılır
Nisan Mayıstan sonra şamandıra ışıklarını takip edin onlar sizi doğru noktaya götürür :)