valla hocam bende dün saat 17:00 de pendikte veterinerliğin orda yağmurun altında çapari çalıştım 60 parça orta boy istavrit aldım balık açıkta 50 gram kurşunla ve ince çapari ile çalıştım hava kararıncada eşkina denemesi yaptım dondum ama o kadar ıslandıktan sonra aynen bende bir tane gellincik aldım yanlız şunu iletmek istiyorum bu sezon güzel av verecek bu bölge ben son yıllarda bukadar istavriti nadir gördüm bu civarda bu akşam saat 7 gibi aynı yerde olacam yine eşkinaya kalamam ama bu gece
emre keşke eşlik edebilkseydin çünkü dün akşam aynı merada saat18:45 ile20:00 arasında ince yeşil çapari 35 gram kurşun ile tarttım tamı tamına 2,725 gram ve bir çoğuda gayet iri idi bu akşam yine aynı yerdeyim🙂)
dün bostancı sahilden pendihe kadar ne kadar avlak varsa gezdim özellikle maltepe migrosun önü ve kartal koçtaşın önü oldukça iyi balık yapıyordu kovalarda üçer dörder kilo istavrit vardı
Bizim bu kıyılar pek balık yapmıyordu, balık yapması çok sevindirici haber 🙂vallahi hocam 3 günde deli gibi balık tuttum dün biraz manyaklaştım ve şişme botla 100 metre açıldım 15li çapari ile 300 parça çok iri istavrit aldım ama harbiden çok iri daha fazlaya gerek yok dedim ve dandik botumu kıyıya yanaştırdım ama sahildekilerde baya balık alıyordu kraçadan biraz büyüktü hepsin yarın saat 17:00 de yine veterinerliğin orda hanımıda alıp takılacam bu sene güzel balık yapıyor.inşallah böyle devam eder tabi bunun için bizimde çaparilerimize takılıan kraçaları çok yıpratmadan suya geri salmamızla gerçekleşecek bu yoksa marmara ölürr.......