Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ABİ BEN 3GECE CIKTIM 1 HAFTA ÖNCE GELİNCİK İSKORPİT ÇIKTI AMA EŞKİNA ÇIKMADI HAYIRLISI İNŞ
PENDİKTEN

ABİ BEN 3GECE CIKTIM PENDİKTEN 1 HAFTA ÖNCE GELİNCİK İSKORPİT ÇIKTI AMA EŞKİNA ÇIKMADI HAYIRLISI İNŞ

Gittim denedim, ama bu akşam hava ve deniz mükemmel olmasına rağmen çapariye gelen 2 küçük mezgit dışında bir şey yok. onları da sağ salim denize iade ettim. Ama Kartal Atalar sahil, deniz çok temiz ve berrak. kayalarda sımsıkı midye var, hemen önümde minik balıklar deniz yıldızları bir tane de iskorpit gördüm. Umarım sezon hareketli olacak. Ancak küçük balıkları avlarsak büyük balık olmaz. Parmak kadar mezgitleri kovalarda gördüm yazıktır.
iskorpit kardeşim, mesajım şahsına yönelik bir serzeniş değildi. Sadece miktar adet belirtirken biraz mütevazi davranmak gerektiğini düşünüyorum. Tek tek 300 tane balığı saymış bile olsan beni inandırmak zorunda değilsin ki, öte yandan afiyet şeker olsun istersen hergün 3-4 kilo balık tut. Ama forumlara katılan herkes senin benim gibi iyi niyetli değil. Umarım anlamışsındır beni.

Bugün akşam saat 19:30 ile 20:30 arası Önder Abi denemeler yaptık fakat iki adet istavrit aldık 🙂
Biz biraz geç kaldık. Ufak tefek balık alanları giderken gördüm.

Bizim bu kıyılar pek balık yapmıyordu, balık yapması çok sevindirici haber 🙂

bidihim kadarıyla üç senedir balık yapmıyordu o taraf hamdi kardeşim ama son konuşmalarımdan aldıhım izlenim oldukça memnunlar sizin mekanın avcıları açıklarda dahada kuvvetli balık alıyorlar

valla gözümle gördüm desem yalan olur ama hatrı sayılır büyüklükte eşkina aldıklarını duydum bencede yokla tavsiye ederim😉

Ben 2 sene evvel kilo üstü çektim oradan. Var yani eşkina da.

Bugün akşam saat 19:30 ile 20:30 arası Önder Abi denemeler yaptık fakat iki adet istavrit aldık 🙂
Biz biraz geç kaldık. Ufak tefek balık alanları giderken gördüm.

ikimize de birer istavrit oldu iyi oldu😀.

Back