Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir raporda Suadiye den sizlere. Suadiye otelinin önünden 1 mayıstan beri hemen hemen her akşam kraçe irisi istavritleri alıyoruz. Arada pek miniklerde geliyor zarar vermeden suya geri salınıyorlar. Arada gelen mezgitlerde pek minicikler onlarda iade. Zargana da kendini gösterdi. 1 hafta 10 gün sonrada gece yemli denemeleri yapacağım.

Dün kartal sahil balık yapmadı, üstüne üstük cüzdanı kaybettik 🙁

Dün aramıza zamanında katılsaydın başına bunlar gelmeyecekti. 😀

Şaka bir yana üzüldüm şimdi,umarım çok kıymetli bir şeyler yoktur içinde,para bile olmasa evraklar,kartlar yeterince canını sıkıyor insanın.

Ben geçen sene kaybettim,içindeki parayı bir kenara bırakın yemin ediyorum içinde öyle kartlar vardiki (ehliyet-src.2 ve src.4 belgelerim-kredi kartlarım-taşıt kartı vs.)

Sadece SRC belgelerini çıkartmamız 8-10 ayımızı almıştı.,akabinde bir kez çıkartmak bile ne kadar insanı gerer siz düşünün.

Dün aramıza zamanında katılsaydın başına bunlar gelmeyecekti. 😀

Şaka bir yana üzüldüm şimdi,umarım çok kıymetli bir şeyler yoktur içinde,para bile olmasa evraklar,kartlar yeterince canını sıkıyor insanın.

Ben geçen sene kaybettim,içindeki parayı bir kenara bırakın yemin ediyorum içinde öyle kartlar vardiki (ehliyet-src.2 ve src.4 belgelerim-kredi kartlarım-taşıt kartı vs.)

Sadece SRC belgelerini çıkartmamız 8-10 ayımızı almıştı.,akabinde bir kez çıkartmak bile ne kadar insanı gerer siz düşünün.
Dün nerdeydiniz bakayım 🙂

Dün nerdeydiniz bakayım 🙂

Dün kulaklarını çınlattık valla Hamdi. 🙂

Dün tek başıma çıkıyordumki (yoğun bir haftadan bunalmıştım) son dakika Abdullah aradı.

Abi geliyorum dedi 😀 hadi gel dedim ve buluştuk.
Yer olarak Pendik burnunu seçtik,kapı komşum emekli bir ağabeyim 4-5 gündür oradan güzel balık aldıklarını ifade etti,kendiside dün oradaydı ancak balık bitimine denk geldik sanırım.

Abdullah güzel bir surff kamış almış onu denemek istemiş aynı zamanda,iki saat kadar yokladık ve abi acıktım dedi,hemen toparlandık,hadi koçtaş tarafına gidelim hem bir şeyler yapar hem oradan balık yoklarız dedik ama sonrasında fikrimiz değişti ve gren park otel yanında çok güzel çam ağaçları kenarı yeşillik alan bulduk ve balık olayı sonlanmıştı ve durum mangal durumuna döndü.

Saat 15-00 gibi Özkan arayacaktı,ondanda cevap gelmedi ümidi kesmiştik kendisinden biz toparlandığımız anda kendisi aradı ve bizde balığı sonlandırdık,kartal tarafına gelecek olursak ararız senide deik ve bir dahada deneme yapmadık zaten. 🙂

Dün kulaklarını çınlattık valla Hamdi. 🙂

Dün tek başıma çıkıyordumki (yoğun bir haftadan bunalmıştım) son dakika Abdullah aradı.

Abi geliyorum dedi 😀 hadi gel dedim ve buluştuk.
Yer olarak Pendik burnunu seçtik,kapı komşum emekli bir ağabeyim 4-5 gündür oradan güzel balık aldıklarını ifade etti,kendiside dün oradaydı ancak balık bitimine denk geldik sanırım.

Abdullah güzel bir surff kamış almış onu denemek istemiş aynı zamanda,iki saat kadar yokladık ve abi acıktım dedi,hemen toparlandık,hadi koçtaş tarafına gidelim hem bir şeyler yapar hem oradan balık yoklarız dedik ama sonrasında fikrimiz değişti ve gren park otel yanında çok güzel çam ağaçları kenarı yeşillik alan bulduk ve balık olayı sonlanmıştı ve durum mangal durumuna döndü.

Saat 15-00 gibi Özkan arayacaktı,ondanda cevap gelmedi ümidi kesmiştik kendisinden biz toparlandığımız anda kendisi aradı ve bizde balığı sonlandırdık,kartal tarafına gelecek olursak ararız senide deik ve bir dahada deneme yapmadık zaten. 🙂
Güzel olmuş, balıkta olsaymış süper olacakmış 🙂

Sağolun abilerim, cüzdanı ya kaptırdık yada kaybettik 🙂 olacak olmalı diyorum allah can sağlığı versin abi napalım, kredi kartlarını iptal ettirdim de kimlik ve ehliyetimi nasıl çıkarttıracağım bilmiyorum,
Birazdan inmeyi düşünüyorum abi akşam üstü azda olsa balık yapıyor uzak çalışanlara, dün akşam üzeri 10 lu çekenleri gördüm,

Back