emre_eşkina
Yeni Üye
geçmiş olsun özkan
Geçmiş olsun Özkan.
Dün aramıza zamanında katılsaydın başına bunlar gelmeyecekti. 😀
Şaka bir yana üzüldüm şimdi,umarım çok kıymetli bir şeyler yoktur içinde,para bile olmasa evraklar,kartlar yeterince canını sıkıyor insanın.
Ben geçen sene kaybettim,içindeki parayı bir kenara bırakın yemin ediyorum içinde öyle kartlar vardiki (ehliyet-src.2 ve src.4 belgelerim-kredi kartlarım-taşıt kartı vs.)
Sadece SRC belgelerini çıkartmamız 8-10 ayımızı almıştı.,akabinde bir kez çıkartmak bile ne kadar insanı gerer siz düşünün.
geçmiş olsun özkan
Ben geçen sene kaybettim,içindeki parayı bir kenara bırakın yemin ediyorum içinde öyle kartlar vardiki (ehliyet-src.2 ve src.4 belgelerim-kredi kartlarım-taşıt kartı vs.)
Sadece SRC belgelerini çıkartmamız 8-10 ayımızı almıştı.,akabinde bir kez çıkartmak bile ne kadar insanı gerer siz düşünün.
Mustafa, ben de SRC bekliyorum. 6 ay oldu hala çıkmadı. Başvurduğum sürücü kursu beni dolandırdı diye düşünmüştüm. Sonra ümidi kestim. Artık turkiye.gov.tr den takip etmek gerekiyormuş, arasıra bakıyorum hala bir sonuç yok. Demek ki tek ben değilmişim bu kadar bekleyen. Ne işime yarayacaksa, başvurduğuma da pişman ettirdiler.
Eğer üşenmezsem Perşembe günü koçtaşın önünde olacağım istavrit için. Gelmek isteyen olursa yazışalım.
işten erken çıkabilirsem gelirim.