Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
29 ekim gecesi arkadaşım mehmetin isteği üzerine lüfere gitmeye karar verdik, kartal balıkçısından yarım kilo canlı istavrit aldık (kilosu 20 lira) gittik yavuz selimin karşısına. ya allah bismillah başladık atmaya. balık vuruyor ama kancalardan ötürü olsa tasmalayamıyorduk. kancalarımızın küçük olduğunu söylediler. 15-20 dk sonra mehmet bir tane sarı kanat aldı. ondan yarım saat sonrada ben 32 cm lik bir lüfer çektim. herkes geldi baktı tebrik etti.🙂) çok gururlandım... ondan sonrada vuruşlar oldu ama balık alamadık. saat 22:00 gibi avımızı sonlandırdık.. herkese rast gele.

bu akşam iş çıkısı pendik marına tarafında sahte ve bulursam yemli denemesi yapacağım.

saat 15:30'dan itibaren saat 17:00 ye kadar kadar dragostan sadece iri istavritler bolca aldık yarında beykoz tekel yanı park denemelerimiz olacak herkese
rastgele

arkadaşlar herkeze selamlar siteye yeni kaydoldum 5 yıllık balıkçıyım ağ ile av yapmaktayım şuan pendikte istavrit şuaralar durgun ama çok güzel lüfer çıkmakta oda teknesi olana kıyıdan ise birkaç istavrit başka bi şey yok kartal ise istavritle kendini duyurmakta bi de az çok zargana hele imkanı olan şile gelsin şu an palamut yağmur gibi yaklaşık eve 20 kg ile geri dönersiniz şimdiden rastgele..

arkadaşlar herkeze selamlar siteye yeni kaydoldum 5 yıllık balıkçıyım ağ ile av yapmaktayım şuan pendikte istavrit şuaralar durgun ama çok güzel lüfer çıkmakta oda teknesi olana kıyıdan ise birkaç istavrit başka bi şey yok kartal ise istavritle kendini duyurmakta bi de az çok zargana hele imkanı olan şile gelsin şu an palamut yağmur gibi yaklaşık eve 20 kg ile geri dönersiniz şimdiden rastgele..

Siz amatörlükten uzak av yaptığınız için buraya pek rapor yazmayın lütfen. Bizim ne ağla ne de 20 kg ile işimiz olmaz.

hava muhalefeti nedeniyle bu akşama kaldık. tabi yağmur olmazsa 😀

dün akşam iş çıkısı malzemelerimi yüklendim. balıkçıdan yemlik 2-3 istavrit rica ettim , sağolsun bir avuç istavrit verdi... ---tutamazsan gel dedi ..😀 saat 7 gibi pendik marina'nın sağ yanında oltamı suyla buluşturdum. yalnız istavritin kuyruk kısmını biraz geriden kesip şakşak dediğimiz usulde mantara bağladım. diğer taraftan çeşitli sahte ve kaşık denemelerim oldu , ama malesef bir şey yok. gözümün biri yemli takımda biri kayaların üzerinde akbaba gibi gezen kedilerde . mantarlı takımda bir tıkırdama gördüm ,çektiğimde istavritin sadece kafası kalmıştı. dikkat ettiğim istavrit taze olmadığı için fleto çabuk bozuluyor ve vuruş gelmiyor. devamında yine şakşak yapıp gönderdim. çektiğimde yine parçalammış olduğunu gördüm. tahminim ufak çinekoplar var. yem sağdan soldan alınmış. saat 9 gibi avıma son verip evin yolunu tuttum. herkese rast gelsin...

dün akşam iş çıkısı malzemelerimi yüklendim. balıkçıdan yemlik 2-3 istavrit rica ettim , sağolsun bir avuç istavrit verdi... ---tutamazsan gel dedi ..😀 saat 7 gibi pendik marina'nın sağ yanında oltamı suyla buluşturdum. yalnız istavritin kuyruk kısmını biraz geriden kesip şakşak dediğimiz usulde mantara bağladım. diğer taraftan çeşitli sahte ve kaşık denemelerim oldu , ama malesef bir şey yok. gözümün biri yemli takımda biri kayaların üzerinde akbaba gibi gezen kedilerde . mantarlı takımda bir tıkırdama gördüm ,çektiğimde istavritin sadece kafası kalmıştı. dikkat ettiğim istavrit taze olmadığı için fleto çabuk bozuluyor ve vuruş gelmiyor. devamında yine şakşak yapıp gönderdim. çektiğimde yine parçalammış olduğunu gördüm. tahminim ufak çinekoplar var. yem sağdan soldan alınmış. saat 9 gibi avıma son verip evin yolunu tuttum. herkese rast gelsin...

Bence en durgun zamanında denemişsiniz. 🙁 saat 4-6 arası ve saat 9 - 12 arası daha haraketli gibi balık.

Back