Tuzla'dan Selamlar

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aramıza hoşgeldin. Ben de Tuzladayım mağazamız Pendikte bekleriz. İşyeri adınıda yazarsan belki bir arkadaşımıza lazım olur.
 
Hoşgeldiniz

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yeni başladım lrf seti ile tuzlada nerede avlanırım balık olurmu bu havalarda
 
Deniz kıyısında her yer olabilir ,
Tuzla her şekilde denemeye müsait
Lrf de kendi meranızı deneyerek bulacaksınız.

Medcezir in oralarda denemelere başlayın önce 😉


Rastgelsin
 
selamlar. Tuzlada lokasyon olarak bilmiyorum ama lrf ile denize ulaşabildiğin her yerde balık tutabilirsin...
 
Peki belli saatleri varmı şu saatte gidin dediğiniz bi saat teşekkürler yanıtlar için
 
Merhaba abilerim.
Forumdan birkaç şey okuduktan sonra kayıt oldum. Bu hobiye yeni başladım diyebiliriz. Çocukluktan beri baba ve dedemle el oltaları, kasnaklarla ekmekle kefale ya da tatlı–tuzlu suda yemli dip takımlarıyla olta atmışlığım var.
Elimde 2 tane teleskopik takım var. Bir tanesi daha kalın ve uygun, diğeri ise daha küçük bir takım. Yıllardır başlayacağım deyip başlayamadığım için birikmiş birkaç malzemem var. Tuzla/İstanbul bölgesinde sık olmak üzere bol bol balığa çıkmak istiyorum.
Elimde sahteler, kaşıklar ve silikonlar var ama araştırmam sonucu takımlarımın sanırım uygun olmadığını öğrendim; fakat hâlâ emin değilim. Bana yardımcı olup biraz da olsa tecrübeleriyle beni aydınlatacak abilerimi bekliyorum. Tuzla’da balık tutan abilerimin yanına da uğrayabilirim.

Şimdiden çok teşekkürler.
 
Back