Ücretsiz Loctite Multi-spray Yağlayıcı

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bana bugün ulaştı. 200 ml göndermişler teşekkür ederiz, yağ pas sökücü olarak ev işlerinde kullanıcaz makineye sürmeyi düşünmüyorum. Teşekkürler,

Sevgili Dostlar, bu başlık altındaki bilgileri okuduktan sonra bende formu doldurarak şansımı denemek istemiştim.🙂

09.03.2012 tarihinde ,yani bugün bahse konu ürün saat:15,40 itibariyle ücretsiz olarak ''Yurtiçi Kargo '' ile tarafıma ulaştı.

Teşekkürler....TÜRK HENKEL (ORKİDE) firmasına...👍👍👍👍

Sevgili Dostlar, bu başlık altındaki bilgileri okuduktan sonra bende formu doldurarak şansımı denemek istemiştim.🙂

09.03.2012 tarihinde ,yani bugün bahse konu ürün saat:15,40 itibariyle ücretsiz olarak ''Yurtiçi Kargo '' ile tarafıma ulaştı.

Teşekkürler....TÜRK HENKEL (ORKİDE) firmasına...👍👍👍👍

İshak Hocam saat 17:00 de elime ulaştı bugün.Şirket adresi vermiştim.Teşekkürlerimizi sunuyorum gönderen firmaya....

Benimki de geldi az önce. Ersoy Uysal beye , Henkel'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim . Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama insana mutluluk verir. Esenlikler diliyorum.

Epeydir konuyu takip edemiyordum. Makinelerde kullanılıp kullanılamaması konusu almış başını yürümüş. Ben makinelerimde kullanıyorum uzun zamandır olmasa da. Henüz bir zararını görmüş değilim. Bu ürünü makinelerimde kullanma ihtiyacım ise, denize düşürdüğüm ve temizlemeyi unuttuğum bir makinemin sıkışma yaptığını gördükten sonra kullandım ve makinemin açılmasını sağladı. Konunun açılmasına önayak olan kişi olarak, bu ürünün makinelere bir zararı olup olmadığını henkel firmasindan şahsen öğrenmeye çalışacağım.

Teşekkürlerini ileten herkese tek tek teşekkür ederim...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back