aykut kilitcioglu
Aktif Üye
arkadaşlar dolar yuro karmaşası içinde piyasa.biraz çapari hazırlamak için malzeme almaya gittim ama 3 tl ye aldığım iğne olmuş 10 lira.bildiğiniz ucuz iğne yada yer dukkan varsa iyi olur.
evet kendolar ucuzmuş bende şimdi baktımüsküdara gitmedim ama dediğiniz yerlere bakmayı istiyorum.cengiz kendo iğne getirmiş onlarada ugrayacağım.teşekkürler
Helal olsun usta çok duyarlı bir davranış geçenlerde TV de gormustum. Dalgıç bir arkadaş dipte takılıp kalmış iğne kurşun beden ne varsa topluyordu bu sırada da o iğneleri yakalanmış ve kimbilir ne kadar süredir oradan ayrılamayan balıkları kurtariyordu.Ben yıllarca dükkan'lardan iğne almadım,🙂
Gittiğim meralar'da yere atılan atıkları topluyorum!
![]()
iğne'leri ayırıyorum,
![]()
sonra kendime yeniden bağlıyorum,
Tabiatı'da-sokak hayvanlarını'da olta atığı pisliğinden kurtarıyorum.
çabanız takdire şayan ama biz aynı evde 5 kişi çapariye gidiyoruz sezonda ortalama 2000 iğne kullanıyoruz.yazları her gün denizdeyiz genelde takımlarda 20 li iğne yapıyoruz.bize çok iğne lazım.kutusu 10 lıralık iğne bizi batırır.Ben yıllarca dükkan'lardan iğne almadım,🙂
Gittiğim meralar'da yere atılan atıkları topluyorum!
![]()
iğne'leri ayırıyorum,
![]()
sonra kendime yeniden bağlıyorum,
Tabiatı'da-sokak hayvanlarını'da olta atığı pisliğinden kurtarıyorum.
çabanız takdire şayan ama biz aynı evde 5 kişi çapariye gidiyoruz sezonda ortalama 2000 iğne kullanıyoruz.yazları her gün denizdeyiz genelde takımlarda 20 li iğne yapıyoruz.bize çok iğne lazım.kutusu 10 lıralık iğne bizi batırır.