BaşMinekolos
Daimi Üye
Üstat yazınca bir başka oluyor,
sabahtan akşama kadar oku sıkılmazsın
bide üstüne üslük masrafa girersin 🙂)))
sabahtan akşama kadar oku sıkılmazsın
bide üstüne üslük masrafa girersin 🙂)))
Faruk teşekkür ederim. Bence LRF ye ihtiyacın yok ama özellikle sahte karidesle (seahorse manic 3D ve Pandora) Levrek peşinde koşacaksan ve liste fiyatının hayli altında alma şansın varsa düşünmeden al . En azından başına birşey gelse umursamaz ucu kırılsa yedeğini 150 liraya alabilirsin. X marka sahteye 200-250 lira verip denizde bırakıyoruz bazen ???Akif abi mükemmel bir inceleme olmuş. Bir çok arkadaşımıza yol gösterecektir. O kadar keyifli anlatmışsın ki kamışı bende mevcutların yanına eklesem mı diye düşünmeye başladım. Emeğine sağlık.
Emre ÇokTeşekkür ederim. Sizde sağolun..Yararlı bilgilerin için tesekkür ederim abi sağolasın güzel konu
Umut kardeşim güzel yorumun için teşekkür ederim. Bence elindekiler yeterde artar 🙂Selamlar ve tebrikler güzel yazı için... Bende elimde 2 - 8 gr. 1 - 11 gr. ve 3 - 14 gr. kamışlarım olmasına rağmen acaba demedim değil 🙂 Keyifli anlatım özendiriyor insanı resmen 🙂
Kayhan surf konusunda birşey yapamam ama spin konusunda 10 kişiden talep gelirse üstüme düşeni yaparım. Bu arada hala bir organizasyon yapamadın be abim . Bugün ayın hem 4ü hemde 14 ü !!!!Ucuz spin ve surf isinede el attin mi super olur Akif abi.. onlarda baya revacta.. 🙂
Emre iyi dileklerin için çok teşekkürler.Çok açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş. elinize sağlık 🙂
Abi son tuttuğun levreği bu kamışla kıyılatmanın zevki için bile al derim. Bu arada 10-12 gram su üstünde de yeterli aksiyonu verebilirsin. Ama silikon karidesle avda farklı bir lezzet ..Eline ve tecrübene sağlık Akif..
Çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş.
Birden LRF takım edinesim geldi.. 🙂