Ucuz Ve Hassas Spin Kamış

Tepki
106
Ödül
38
Saygı değer büyükler ve Balık Sevdam Okurları, atarının kaç kaç olduğu benim için pek önemli değil. Ben spin kamış ile çapari atacağım. Maksimum 40 gram kurşun kullanıyorum. Geceleyin bu ağırlık 15 kere kadar iniyor duruma göre. Ancak bir türlü aradığım kamışı bulamadım. Kamışa 200 TL'den fazla para maalesef veremem. Surf kamış tavsiye eden çok oldu ama bence bizim burası için Surf kullanışlı değil. 240 cm ve üstü boylarda bildiğiniz ve belirtmiş olduğum özelliklere yakın kamış modellerini yorumda belirtirseniz, çok sevinirim. Teşekkürler

D.A.M Fighter Pro Tele Spin 2.70 mt 15-50 Gr

D.A.M Speedcast Tele 270 cm Spin Kamış 20-40

DAİWA SENSOR TELE 2,40cm 10-40gr Spin Kamış

D.A.M. Süper Natural 270Cm 20-40Gr TeleSpin Olta Kamışı

Shimano Catana CX Spin Tele 240 MH 14-40 gr Olta Kamışı

Okuma V system Tele Spin 9' 0 270 cm 10-40 gr Spin Kamışı

Okuma ve shimano butcenin uzerinde ama nette bikac sitede fiyati hala 200 tl altinda

D.A.M Fighter Pro Tele Spin 2.70 mt 15-50 Gr

.
D.A.M Speedcast Tele 270 cm Spin Kamış 20-40

DAİWA SENSOR TELE 2,40cm 10-40gr Spin Kamış

D.A.M. Süper Natural 270Cm 20-40Gr TeleSpin Olta Kamışı

Shimano Catana CX Spin Tele 240 MH 14-40 gr Olta Kamışı

Okuma V system Tele Spin 9' 0 270 cm 10-40 gr Spin Kamışı

Okuma ve shimano butcenin uzerinde ama nette bikac sitede fiyati hala 200 tl altinda

Hocam önerilerini için çok teşekkürler. Shimano'ya bakarken DX alivio modelini gördüm. Fiyatı da daha makul. Sizce nasıl 14-40 270 Shimano Alivio DX Spinning

savager gear mpp 90 her türlü iş görür. temiz ikinci eli uygun fiyata belki bulunabilir. ister yemli ister çapari ister shore jigging.
hocam bende var bu ama hassas diyemeyiz pek ama gerçekten multidisiplin bir kamış.

spinde hassas demek için 6-38 gr aralıkları kovalamak lazım bence.

hocam bende var bu ama hassas diyemeyiz pek ama gerçekten multidisiplin bir kamış.

spinde hassas demek için 6-38 gr aralıkları kovalamak lazım bence.
arkadaş 40 gram kurşunla çapari atacağım dediği için bu kamışı önerdim. talebe göre öneri yani...yoksa bende de var sg mpp kamış, farkı biliyorum.

Hocam önerilerini için çok teşekkürler. Shimano'ya bakarken DX alivio modelini gördüm. Fiyatı da daha makul. Sizce nasıl 14-40 270 Shimano Alivio DX Spinning
Shimanonun spin kamislarindan kullanmisligim yok, ama formda markadan memnun olmayan yok. Marka uzmez seni. Ama kamislar atar araligindaki max ve min sinirlarindaki agirliklari atarken zorlaniyorlar, yada atislar cok verimisiz oluyor, yani 40 gr kursunu atar degeri max 40 gr kamisla atmak zor oluyor.

Son düzenleme:
Back