Uğraşlar, uğraşlar! Fırtınada surfcasting avına çıktık.

BALIKDENiZDE

Daimi Üye
Tepki
506
Ödül
103

Dostlar videolara ara vermek zorunda kalmıştım. Hem iş yoğunluğundan hem de balıksız geçen avlardan ötürü. Bu kez de balık alamasam da emeğim boşa gitsin istemedim ve videoyu editledim. Güzel bilgiler var içinde, izlemeye değer olduğunu düşünüyorum. Abone olmayanlar var ise destekleriniz önemli, teşekkürler.

Usta bunu nerede çektin.
Efsane bir kare olmuş 👍👍👍

(Videoyu daha yeni izliyorum, bi telefon bi televizyon, atladığım videolar olmuş, arayı kapatıyorum)
IMG_4320.jpeg

Usta bunu nerede çektin.
Efsane bir kare olmuş 👍👍👍

(Videoyu daha yeni izliyorum, bi telefon bi televizyon, atladığım videolar olmuş, arayı kapatıyorum)
127630 dosyayı görüntüle
Hakikaten efsaneymiş bundan güzel telefon duvar kağıdı olur 🤣.

@BALIKDENiZDE hafta sonu bostanlıdaydım bi fırsat bulsaydım eğer tanışıp çay içmek için rahatsız edecektim seni ama maalesef vakit bulamadım. Aralıklı ziyaret edince eş dost salmıyor.

Hakikaten efsaneymiş bundan güzel telefon duvar kağıdı olur 🤣.

@BALIKDENiZDE hafta sonu bostanlıdaydım bi fırsat bulsaydım eğer tanışıp çay içmek için rahatsız edecektim seni ama maalesef vakit bulamadım. Aralıklı ziyaret edince eş dost salmıyor.
Bedri hocam her zaman beklerim 🙂 Şahane olurdu. Bir dahaki sefere inşallah 🙂

Surfte köstekte GHOST Floracarbon kaplama misina (500mt) kullanırım.
mırmırda eşkinada 0,278 mm
Çupra vs için 0,347-0,375
Her nedense 3-5 atış sonrası hafif gamlanma yapıyordu. Azdı ama yinede yapıyordu. (Kullanmadan önce iyice gamını almama rağmen)

İzmirde Ayhan abinin tavsiyesi ile TORNADO 0,401 mm aldım. Oda ghosta nazaran çok sert geldi.

Sonrasında bursadan sürekli ürün aldığım bir arkadaş aldığım ürünlerin yanında 2 paket hediye olarak SUFIX Pembe (0,33 - 50mt - 8,2kg) gönderdi. Bunu kullan farkı göreceksin dedi.

Bu mevzuya nereden geldik dicen. Videonda araç arkasında takım yaparken pembe floracarbon misinadan bahsettin.
Arkadaşın gönderdiği pembe misina ya gerçekten çok farketti, yada ben balığın bol olduğu zamanda tam yerine olta attım. Ama çok farketti. Yumuşak bir misina. Lakin 50mt en ucuz 500-600 tl 😱😱.
Temudan FTK Floracarbon aldım. (120mt)
Pembe. 028-030-035-040. Ama henüz tam denemedim.
Senin videodan sonra ACABA PEMBE RENK SEÇMEKLE HATAMI YAPTIM 😩😩 dedim.

Surfte köstekte GHOST Floracarbon kaplama misina (500mt) kullanırım.
mırmırda eşkinada 0,278 mm
Çupra vs için 0,347-0,375
Her nedense 3-5 atış sonrası hafif gamlanma yapıyordu. Azdı ama yinede yapıyordu. (Kullanmadan önce iyice gamını almama rağmen)

İzmirde Ayhan abinin tavsiyesi ile TORNADO 0,401 mm aldım. Oda ghosta nazaran çok sert geldi.

Sonrasında bursadan sürekli ürün aldığım bir arkadaş aldığım ürünlerin yanında 2 paket hediye olarak SUFIX Pembe (0,33 - 50mt - 8,2kg) gönderdi. Bunu kullan farkı göreceksin dedi.

Bu mevzuya nereden geldik dicen. Videonda araç arkasında takım yaparken pembe floracarbon misinadan bahsettin.
Arkadaşın gönderdiği pembe misina ya gerçekten çok farketti, yada ben balığın bol olduğu zamanda tam yerine olta attım. Ama çok farketti. Yumuşak bir misina. Lakin 50mt en ucuz 500-600 tl 😱😱.
Temudan FTK Floracarbon aldım. (120mt)
Pembe. 028-030-035-040. Ama henüz tam denemedim.
Senin videodan sonra ACABA PEMBE RENK SEÇMEKLE HATAMI YAPTIM 😩😩 dedim.
Abim ben en güzel avlarımı pembe misina ile yaptım. Derinlik arttıkça verim de artar. Youtubeda bununla ilgili testler de var. Alabiliyor olsak, pahalı olmasa seaguar pink efsaneler efsanesidir. Ben Asso marka 0.37 mm 0.33 mm kullanıyorum, hem yumuşak, hem gam yapmıyor, hem düğüm çok güzel oturuyor, hem de sağlam bir misina. Eğer bulabilirsen al derim, fiyatı da çok uygundu. Bulamazsan da ben elimdekilerden denemen için göndereyim ama kargo parası ile misina parası aynı rakamlara tekabül eder neredeyse. Benim avımda şansım yaver gitmedi ama misina konusu değildi yani. 🙂

Abim ben en güzel avlarımı pembe misina ile yaptım. Derinlik arttıkça verim de artar. Youtubeda bununla ilgili testler de var. Alabiliyor olsak, pahalı olmasa seaguar pink efsaneler efsanesidir. Ben Asso marka 0.37 mm 0.33 mm kullanıyorum, hem yumuşak, hem gam yapmıyor, hem düğüm çok güzel oturuyor, hem de sağlam bir misina. Eğer bulabilirsen al derim, fiyatı da çok uygundu. Bulamazsan da ben elimdekilerden denemen için göndereyim ama kargo parası ile misina parası aynı rakamlara tekabül eder neredeyse. Benim avımda şansım yaver gitmedi ama misina konusu değildi yani. 🙂

Ben ACABA derken, sen yine kar suyu kaçırdın kulağıma.
300 metre 026-033 buldum. 037 kalmamış ama gönderecekler.
3 hafta önce bendeki sufix 033 ile 3-4 kiloluk bir minekop aldım. Fazla mücadeleci bir balık olmadığı için sorun çıkarmadı.
Bakalım kısmet olurda İzmir yapabilirsem orada daha iyi tecrübe etmiş olurum.

Back