Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ultralight Teleskopik Alabalık Kamış Önerisi

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba zamanında ben de bayağı araştırdım ama kaliteli bişey bulamadım. N.s. marka olanı da sormuştum iyi dememişlerdi. Boy olarak 150cm civarı parçalı kamışların kapalı boyu çantaya girmese bile taşımaya pek elverişsiz değil. Finetail 157cm 2-10gr kullanıyorum. Bi tane de 50 lira civarı teleskopik aldım vurup kırmalık bulunsun diye. Sonra kesmeyince catana ex tele 165cm 1-11gr aldım. Finetailden sonra hepsi yumuşak geldi. Ama catana en azından alınabilir. Finetail ile yaptığım avlardan bikaç video ekleyeyim. Videodaki gibi yerler için ideal boyda. Bi tane de 120cm 0-5gr vardı ona hiç girmeye gerek yok. Ama 150-170cm arası ideal. 180cm ile de girdim aynı yerlere işkence gibiydi.

çok teşekkürler , kanalınıza zaten aboneydim , vaktim olunca videoları da izleyeceğim.

en uygun daiwa crossfire mini gibi geldi bana fiyat olarak.150cm modeli iş görür gibi ..

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan

kulelisevdalısı

Aktif Üye
sana güzel bir kamış buldum yanlız baştan diyim alabalık avına benide götüreceksin :)
Nissin Ares Kirari Shugetsu Shugetsu
1,68 boy 0,4-8 gr atarlı 2 parça kamış koy omuz çantana taşı :) nissin markası nedir hiç duymadım diye sorucak olursanda nissin japonyada alabalık ve türevleri avlarda kullanılan en çok tercih edilen kamışlardan biri desem yeterlidir sanırım ;) he bu arada bu kamış şu anda indirimde maddi durumunda yetiyorsa değerlendirmeni öneririm bu kamışı.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sana güzel bir kamış buldum yanlız baştan diyim alabalık avına benide götüreceksin :)
Nissin Ares Kirari Shugetsu Shugetsu
1,68 boy 0,4-8 gr atarlı 2 parça kamış koy omuz çantana taşı :) nissin markası nedir hiç duymadım diye sorucak olursanda nissin japonyada alabalık ve türevleri avlarda kullanılan en çok tercih edilen kamışlardan biri desem yeterlidir sanırım ;) he bu arada bu kamış şu anda indirimde maddi durumunda yetiyorsa değerlendirmeni öneririm bu kamışı.

çok güzel bir kamışa benziyor.valla istanbul'da mera bilgim yok ama keşfedersem tabii av yaparız birlikte neden olmasın.
kamışın satış linkini bulamadım plat'da kalmamış görünüyor , paylaşırsanız sevinirim.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif